Steppen

Step

Steppen is erg sportief en zeer toegankelijk door onze steps van Decathlon. De steps van Decathlon zijn van ons eigen roller-merk Oxelo. Je kunt steppen over het algemeen in drie soorten onder verdelen: stuntsteps, kindersteps en steps voor volwassenen. Decathlon heeft voor iedereen een step die bij hem of haar past! Veiligheid staat bij ons voorop, bekijk daarom ook onze stepbescherming. Ben je op zoek naar losse onderdelen voor je step of stepwielen? Koop ze online op Decathlon.nl!
Filter
Terug naar artikelen
Leeftijdsgroep
Merk
Niveau
Aantal wielen
Afstand
VERING
Kleur
Prijscategorie
112 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 32256 reviews

  Elektrische step

  Bij Decathlon verkopen we ook een elektrische step. Deze step heet ‘Elektrische step voor volwassenen revolt R donkergrijs’. Deze E-step is van het merk Revoe. De elektrische step is de laatste tijd erg populair. Op straat zie je ze steeds meer voorbij komen. Let wel op, elektrische steps zijn officieel niet toegestaan op de openbare weg. De elektrische step valt nog in een grijs gebied wat betreft de regelgeving. Onze elektrische step is gemakkelijk in te klappen en is erg licht met haar 11 kg. De step heeft een batterijduur van 20 km. De step bevat voor het comfort een dubbele vering om schokken tegen te gaan. Voor het gemak bevat de elektrische step een standaard om de step eenvoudig te kunnen parkeren. Daarnaast heeft de step een klassieke rem aan de achterkant op het achterwiel én de step heeft een rem aan het stuur. Het knipperlicht is ook aan te zetten bij de remmen.

  Step kopen

  Bij Decathlon hebben we steps voor iedereen. Voor kinderen hebben we een ruime keuze aan kinder steps, steps voor volwassenen en we hebben ook stuntsteps voor de waaghalsen die tricks in het skatepark uitvoeren. Waar moet je nou op letten bij het kopen van een step? Als je een step koopt is het van belang om te bedenken voor welk doel je de step gaat gebruiken. Wil je lange afstanden steppen? Dan raden we een step aan met grotere wielen. Is de ondergrond waarop je stept glad? Dan raden we wielen met een hogere hardheid aan dan als je gaat steppen op een ongelijke ondergrond. Als je een step gebruikt om op een ongelijke ondergrond te steppen raden we ook aan een step te kopen met vering, zodat het stepcomfort verbetert.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen