Opblaasbaar SUP board

Opblaasbaar SUP board

Opblaasbare SUP kopen? We hebben opblaasbare SUP's met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Op al onze sup boards zit 2 jaar garantie. Een opblaasbare SUP kun je eenvoudig oppompen met een SUP pomp. Onze inflatable SUP's zijn erg compact, je kunt ze in een rugzak opbergen. Vergeet niet je sup peddel, een wetsuit en zwemkleding mee te nemen. Wil je je spullen droog houden tijdens het SUPpen? Neem dan ook een waterdichte tas mee. Koop jouw inflatable SUP bij Decathlon.
Advies nodig?
Hoe kies ik een SUP board?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
‪FREQUENTIE‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
€1.179,00 -19%
€947,00
€299,00 -6%
€279,00
*De uitverkoop begint op 1-7-2023
€328,95
4.4/5 Op basis van 540 reviews

Opblaasbare sup kopen

Een opblaasbare SUP kopen heeft veel voordelen, zo is een opblaasbare sup makkelijk op te vouwen in een rugzak. Een opblaasbare sup is licht en makkelijk te vervoeren, een rugzak met een opblaasbare sup weegt zo’n 10 kg. Het is van belang een bijpassende sup pomp te kopen voor het opblazen van de sup. Er zijn sup pompen beschikbaar die een sup oppompen bij de trek en duw beweging, zo is het opblaasbare sup board binnen een paar minuten opgepompt en ready to go! Een sup board opblaasbaar is makkelijk omdat deze eenvoudig te vervoeren is in de auto naar het strand of op vakantie.

Opblaasbare sup bij Decathlon

Een opblaasbare sup kopen bij Decathlon geeft je 2 jaar garantie, ook kan je het sup board binnen 365 dagen gratis retour brengen. Naast lidl sup boards of action sup boards behoort een Decathlon sup board tot de goedkoopste in de markt. De opblaasbare sup’s van Decathlon hebben een hoge kwaliteit, zo koop je niet alleen een goedkope sup, maar ook een sup board dat lang mee gaat. Houdt bij het kopen van een opblaasbare sup plank rekening met het gewicht, zo zijn sommige opblaasbare sup’s geschikt tot 80 kg en sommige kunnen zelfs 350kg aan drage. Een opblaasbare sup voor 2 personen zijn dus ook te verkrijgen, let hierbij goed op de specificaties.