Kitesurfen

Wil je kitesurfspullen kopen?

Wil je kitesurfspullen kopen? Bij Decathlon hebben we betaalbare kitespullen met een uitstekende prijs kwaliteit. Ons eigen kitesurfmerk Orao zal de komende jaren het kitesurf assortiment uitbreiden om zo de kitesport in Nederland nog toegankelijk te maken. Ontdek daarom alle kites, kiteboards en kitesurf wetsuits.
Advies nodig?
Kitesurf tips voor beginnende kitesurfers.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.1/5 Op basis van 12702 reviews

Wil jij beginnen met kitesurfen? Check de kiteshop van Decathlon voor al je kites, kiteboards en kitesurf accessoires.

Kitesurfen of kiteboarden is de ultieme watersport waarbij je het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren. Bij kitesurfen gebruik je een kite om je over het water te laten varen/surfen. Kitesurfen combineert dus eigenlijk 2 verschillende disciplines. Het is daarom van groot belang om een goede kite beheersing te ontwikkelen. Dit kan door veel te oefenen met een matrasvlieger. Wij adviseren om nooit zomaar op je kiteboard te gaan staan. Kite beheersing is cruciaal voor het goed aanleren van deze spectaculaire en bijzondere sport. Neem altijd les voordat je zomaar het water op gaat.

Zorg voor een complete kitesurf uitrusting

Maak je kitesessie zo comfortabel mogelijk met de juiste kitesurf accessoires van Orao. Het eigen kite merk van Decathlon heeft veel handige kitesurfspullen om zo het kitesurfen zo comfortabel mogelijk te maken. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig aan kite accessoires? Om te beginnen is een kitepomp wel handig. Op zonnige dagen kan een drijvende zonnebril een uitkomst zijn. Tijdens wat koudere dagen is een warme surf poncho een must have en voor je buitenland tripjes kan een compacte kitebag ruimte helpen besparen. Ook is het handig om een waterdichte hoes te gebruiken voor je telefoon of een drybag waar je persoonlijke spullen in kunt bewaren op het strand. Maar denk ook aan een kitesurf impact vest, een kite helm en een windmeter. Je vindt het allemaal in de kiteshop van Decathlon.