Hardloop horloges

Hardloop horloges

Bij Decathlon hebben wij een groot assortiment hardloophorloges. We hebben horloges met GPS en hartslagmeters. Van merken zoals Geonaute, Garmin en Polar. Koop daarom je hardloophorloge bij Decathlon!

Terug naar artikelen
Filteren op
Merk
Kleur
Prijs
43 Artikelen
4.0/5 Op basis van 304 reviews

Hardloopaccessoires

Hydratatie

Tijdens het hardlopen op warme dagen of wanneer je flinke stukken loopt is het aan te raden om water mee te nemen. Je vindt hier meerdere opties om het meenemen van water gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan waterzakken, riemen waarin je flesjes kwijt kan of bidonhouders.

Hardloophorloges

Bij Decathlon hebben wij een groot assortiment hardloophorloges. We hebben horloges met GPS en hartslagmeters. Van merken zoals Geonaute, Garmin en Polar. Koop daarom je hardloophorloge bij Decathlon!

Hardloopmutsen en handschoenen

Bescherm jezelf goede tijdens de koude dagen met behulp van de handschoenen, hoofdbanden en mutsen van Kalenji. Speciaal ontworpen voor het hardlopen, zodat je goed de warmte die je ontwikkelt kwijt kan, terwijl je optimaal beschermt bent tegen de koude en/of gure omstandigheden.

Hardlooppetten

In de zomermaanden kan het erg lekker zijn om een pet op te hebben tijdens het hardlopen. Je beschermt jezelf tegen de zon in je gezicht of nek, wat het comfort tijdens het lopen ten goede komt! Ook tijdens slecht weer kan het erg prettig zijn om een pet te dragen, zodat de regen minder bij je ogen komt. Dat zorgt weer voor een beter zicht

Hardloopsokken

Ben je op zoek naar sokken voor het hardlopen? Bij Decathlon hebben wij goede hardloopsokken die comfortabel zitten, irritatiewerend zijn en verluchting bieden op de wreef. Koop daarom je hardloopsokken bij Decathlon!

Hardloopverlichting

Wil je hardlopen in het donker? Daar heb je natuurlijk de juiste hardloopaccessoires voor nodig. Met de Run Light van ons hardloopmerk Kalenji heb je tijdens het rennen uitstekend zicht in het donker: omdat het licht op je borst zit, heb je er geen last van en behoud je altijd perfect zicht. Koop daarom je hardloopverlichting bij Decathlon!

Sportvoeding

Hier vind je alle sportvoeding en sportdrank wat je maar nodig kan hebben tijdens het hardlopen. Denk hierbij aan isotone sportdrank, een echte dorstlesser, eiwitpoeder voor een hersteldrankje, maar ook gelletjes en repen om tijdens het lopen extra energie naar binnen te kunnen werken. Zowel van Aptonia als Gatorade, Isostar en Powerbar

Smartphone meenemen

Loop jij tijdens het hardlopen altijd met je telefoon op zak? Hier vind je verschillende mogelijkheden om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken! Denk hierbij aan smartphone armbanden en smartphone riemen. Zowel voor kleinere als grote telefoons beschikbaar!