Hardlopen Dames

Hardlopen is een laagdrempelige sport voor jong en oud en bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan hardloopschoenen en hardloopkleding voor dames. Voor zowel de beginner als de gevorderde loper. Koop daarom alles voor het hardlopen bij Decathlon!

Hardlopen Dames
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Merk
Sport
Kleur
Prijs
140 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)

  storeselection.LocationInvitationText

  4.5/5 Op basis van 1344 reviews

  Hardloopschoenen, kleding en accessoires

  Hardloopschoenen

  Hardloopschoenen zijn er in verschillende soorten en maten en bij Decathlon hebben wij hardloopschoenen van Asics, Kalenji, Mizuno, Nike, Adidas en New Balance. Verschillende type hardlopers vragen om verschillende soorten schoenen en bij Decathlon maken wij onderscheid tussen hardlopers die lopen om fit te blijven en hardlopers die willen presteren. Het is dus belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en op basis van je beoogde doel de juiste schoenen te kiezen. Het is belangrijk om de juiste schoen te kiezen die past bij jou eisen van de schoen. De duurste schoen is niet per se de beste schoen voor jou! Bij Decahtlon hebben wij schoenen voor mensen die af en toe lopen, mensen die 2 a 3 keer per week lopen (tot 60 minuten) en prestatiegerichte lopers. Qua afstand kun je kiezen voor hardloopschoenen van 10km. 21km. en 42 km. Doordat ieder mens verschillend is, komen er verschillende looppatronen voor. In de regel kunnen mensen een neutraal looppatroon hebben, een onderpronerend patroon en overpronerend looppatroon hebben.

  Hardloopkleding

  Bij Decathlon hebben we hardloopkleding voor de startende en gevorderde hardloper voor zowel trainingen en wedstrijden. De hardloopkleding van Kalenji heeft een goede prijs kwaliteit en de kleding volgt de laatste hardlooptrends. We hebben kleding voor zowel heren als dames maar ook voor kinderen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hardloopkleding aan in verschillende kleuren dus er zit altijd wel iets leuks tussen, ook al gaat het natuurlijk om de juiste bescherming. De keuze voor de juiste kleding is afhankelijk van het type weer. De temperatuur is dus erg belangrijk en het maakt nogal uit of je in de zomer of in de winter gaat hardlopen. Baseer hier dus je keuze op. Als je na het lezen van al onze informatie nog geen keuze kunt maken dat staan medewerkers van Decathlon altijd voor je klaar!

  Hardloopaccessoires

  Ook vind je bij decathlon hardloopaccessoires die je trainingen en wedstrijden een stuk gemakkelijker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hardloophorloges, hardlooppetten en mutsen en hardloopvoeding. Maar ook vind je hier van alles om wat extra spullen mee te kunnen nemen tijdens je training of wedstrijd, zoals trailrugzakken en smartphone armbanden.