Lorem ipsum

groen

Nieuw is niet de enige m𝙤ve

Ben je op zoek naar een nieuw paar ski's? Een nieuwe tent? Of misschien een nieuwe winterjas? Daar kunnen we je zeker bij helpen! Maar wist je dat je bij ons ook tweedehands ski's kan kopen? Een tent kan huren? Of je winterjas kan laten repareren? Ontdek de mogelijkheden!

Second Life

Wij geven producten een tweede leven. Zo kunnen meer mensen genieten van hetzelfde product en betaal je minder dan voor een nieuw product.

Bekijk Second Life producten
Second Life products

Rental

Wil je sportproducten huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ski's of kampeerspullen huren. Wil je een product voor een langere periode huren? Binnenkort kun je ook een kinderfietsabonnement nemen.

Repair

Bij de werkplaatsen in onze eigen winkels kunnen veel van onze producten gerepareerd worden. Je kunt natuurlijk ook zelf een kapot product repareren. Zo zorgen we ervoor dat je zo lang mogelijk kunt blijven sporten met hetzelfde product.

reparerentent

8 min

Kan ik zelf mijn tent repareren?

Gaat er iets aan je tent kapot? Gelukkig kun je in veel gevallen zelf je tent repareren en hoef je niet meteen een nieuwe te kopen. Wat je zelf kunt doen en hoe je dat doet, leggen wij je in dit artikel uit.

14-11-2022

Lees meer

Hoe%20kun%20je%20het%20besten%20een%20tent%20drogen%3F

5 min

Hoe kun je het beste een natte tent laten drogen?

Iedereen kent het wel, dat moment wanneer je de tent wil gaan inpakken en het gaat regenen. Nat de tent opbergen is de ideale manier voor schimmelvorming. Om dit te voorkomen leggen we in dit sportadvies uit hoe je een tent het beste kan laten drogen.

23-09-2020

Lees meer

default

8 min

Binnenband vervangen? Zo doe je het!

In dit artikel leggen wij je uit wat je nodig hebt om de binnenband van je fiets te vervangen en hoe je dit zelf doet.

25-01-2023

Lees meer

Entretenir%20des%20chaussures%20de%20randonn%C3%A9e

8 min

Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?

Heb je met je schoenen over modderige paden gelopen en weet je niet hoe je ze nu weer schoon moet krijgen? Ben je door een beekje gelopen en vraag je je af hoe je ze moet laten drogen? Ontdek 4 tips over hoe je je wandelschoenen goed kunt onderhouden en ervoor zorgen dat ze lang meegaan!

25-04-2023

Lees meer

luchtbedden%20en%20slaapmatjes%20onderhouden

4 min

Luchtbed en slaapmatjes onderhouden

In dit sportadvies leggen we uit hoe je het beste een slaapmatje en een luchtbed kunt onderhouden om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

23-09-2020

Lees meer

tent%20onderhouden

4 min

Hoe onderhoud ik een tent?

Je hebt een tent gekocht en je kampeervakantie zit er helaas alweer op. Je wilt je tent opbergen en ervoor zorgen dat je tent zo lang mogelijk mee gaat. Wij geven je een aantal tips die ervoor zorgen dat je maximaal kunt genieten van je volgende vakantie.

22-09-2020

Lees meer

BuyBack

Heb je Decathlon sportproducten in huis die je niet meer gebruikt? Ruil ze dan bij ons in voor een giftcard. Dan kunnen wij er iemand anders weer blij mee maken door ze te verkopen als Second Life-product.

Meer over BuyBack
BuyBack

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze diensten (zoals Second Life, Rental, Repair en BuyBack) en gepersonaliseerde communicatie via e-mail en sociale media ontvangen?