Zeilwinkel

Zeilkleding Zeilkleding

Als je op zoek bent naar zeilkleding, zit je helemaal goed in onze bootwinkel!

Bekijk alle zeilkleding
Kano en kajak Kano en kajak

Ben je op zoek naar accessoires om te kajakken of zoek je een kano? Die vind je hier!

Bekijk alles voor kano en kajak
Materiaal boten en zeilen Materiaal boten en zeilen

Tussen onze bootartikelen vind je groot aanbod aan materiaal voor boten en zeilen.

Bekijk alle materiaal
Zwaardboot en catamaran Zwaardboot en catamaran

Ook voor zwaardboten en catamarans hebben we een uitgebreide collectie.

Bekijk het aanbod
 • Zeilkleding

  De zeilwinkel van Decathlon is ideaal voor bootartikelen en zeilkleding. Of je nu op een grote catamaran of juist in een klein zeilbootje vaart, het is zaak dat je comfortabel gekleed bent. Het aanbod van onze zeiljassen en regenkleding is veelzijdig: je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en maten. Ook voor warme truien, zeilbroeken en bootschoenen of juist korte broeken, polo’s en bermuda’s ga je naar onze bootwinkel: voor zowel heren en dames als kinderen is het assortiment groot. Natuurlijk kun je hier ook zwemvesten en andere veiligheidsuitrustingen vinden. We geven je graag advies als je meer wilt weten over onze bootartikelen.

 • Kano en kajak

  Ook als je met een kano en kajak het water op wilt, zit je goed in onze online zeilwinkel. We bieden opblaasbare kajaks en kajaks met harde romp in verschillende prijscategori ën, voor zowel professioneel als recreatief gebruik. Voor losse onderdelen als peddels, pompen en ventielen maar ook voor hele opblaasboten kies je uit verschillende afmetingen en de kleding voor op het water hebben we ook in kindermaten. Onze losse stoeltjes voor extra stabiliteit maak je zelf gemakkelijk vast aan je kajak of kano en met de reparatiekits kun je snel een lek dichtplakken. Vergeet de beschermende accessoires als polsboorden en helmen niet!

 • Materiaal voor boten en zeilen

  De lijnen en touwen in de Decathlon Zeilwinkel zijn van een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Je kunt kiezen uit veel verschillende lengtes en materiaal en wat betreft hang- en sluitwerk is de keuze groot. Je maakt je zeilboot compleet met onze katrollen, harpsluitingen en karabijnhaken. Om alles bij elkaar te houden hebben we uiteraard verschillende waterdichte tassen voor je. Zo hou je de benodigde onderdelen overzichtelijk op een plek. Overige bootartikelen die je in onze zeilwinkel kunt vinden zijn accessoires als misthoorns, losse ankers en bootshaken, ladders, kompassen en boeien in verschillende maten. Benodigde gereedschappen en brandblussers zorgen voor extra veiligheid aan boord.

 • Zwaardboot en catamaran

  Voor zwaardboten en catamarans vind je alle benodigde losse onderdelen en materialen in de online bootwinkel van Decathlon. Het aanbod haken, katrollen en sluitingen is groot en ook voor kleding op de boot zit je hier goed: onze bootkleding is flexibel maar toch goed sluitend en weersbestendig. Onze kwaliteit is goed en de prijs is vriendelijk. Uiteraard bieden we verschillende zwemvesten voor zowel volwassenen als kinderen. Wil je meer weten over onze materialen of heb je advies nodig? Onze zeilexperts helpen je graag verder met tips zodat je precies weet wat je nodig hebt als je het water op gaat.

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 1000 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de bootartikelen worden gemaakt door het zeilmerk Tribord. In onze online zeilwinkel bieden we een uitgebreid aanbod voor zeilkleding en bootartikelen. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

 1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van zeilen, kajaks en catamarans en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
 2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen merk voor zeilen: Tribord

De bootartikelen en zeilspullen van Decathlon worden geproduceerd en getest door ons eigen merk Tribord, een van de meest innovatieve merken in ons aanbod. Tribord is verantwoordelijk voor het populaire snorkelmasker Easybreath en de reddingsvesten Wairgo en Izeber.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online zeilwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

11 4 /5
Reddingsvest