Je winkel Alexandrium

WINKEL 50% van tevreden klanten 10 Reviews

Contactgegevens

Bel ons: 010-3076200

Watermanweg 323
3067 GA Rotterdam
Routebeschrijving

OPENINGSTIJDEN

Sportwinkel Alexandrium

Een bericht van de winkelmanager

Beste sporter, We zijn erg trots op onze tweede winkel in Rotterdam. Het team staat voor je klaar om hun sportervaring met je te delen en je te voorzien van advies.

Myrna van Geffen - Store leader

Laatste beoordeling over deze winkel

50% van tevreden klanten
op basis van 10 reviews
Ontevreden
Speciaal naar de winkel gereden om mij te laten informeren over een e-bike zoals op de website beschreven staat. 2x de hele winkel door en niets te vinden. Toen zoeken naar personeel om geholpen te worden (viel niet mee) om vervolgens bij personeellid 2 te horen dat deze fietsen nergens in de winkels te vinden zijn. Dit vond ik toch zo'n vreemde opmerking dat ik maar meteen vertrokken ben. Rare ervaring en in dit filiaal kom ik niet meer terug.
Lees meer
ANTWOORD VAN DE WINKEL
Beste Mar B,

Het spijt me zeer dat u de winkel heeft moeten doorzoeken om personeel te kunnen vinden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij gaan dit intern opnemen zodat we u sneller te woord kunnen staan!

Helaas hebben wij niet alles wat online is te zien ook daadwerkelijk in de winkel, u kunt altijd de actuele winkelvoorraad bekijken zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze producten. Ons collega filiaal op de Coolsingel heeft de E-Bikes staan en daar kunt u ze ook daadwerkelijk testen.

Met sportieve groet,
team Alexandrium
Lees meer
Mar Zoek dit antwoord nuttig!