Je winkel ArenA

WINKEL 71,9% van tevreden klanten 32 Reviews
WERKPLAATS 60% van tevreden klanten 10 Reviews

Contactgegevens

Bel ons: 0205659120

ArenA Boulevard 101
1101DM Amsterdam
Routebeschrijving

ArenA

OPENINGSTIJDEN

Sportwinkel ArenA

Een bericht van de winkelmanager

Welkom bij Decathlon Arena! Op 3000M2 verkopen wij 65 sporten onder 1 dak en staan onze sportieve medewerkers voor u klaar! Mocht u een vraag hebben, bel ons gerust op 020-5659120 of mail mij op wouter.mols@decathlon.com Tot ziens in de winkel!

Wouter Mols, Store Manager

ONZE DIENSTEN

Werkplaats

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar op het gebied van onderhoud, reparatie en personalisatie van je sportuitrusting.

Besnaren

Om van je tennisseizoen een succes te maken, heb je niet alleen het juiste racket nodig maar ook een goede bespanning die is aangepast op je spel. We bieden verschillende diensten aan in onzebesnaringswerkplaats:  • Bespannen van tennis-, badminton- en squashrackets. • Aanbrengen accessoires (grip, surgrip, antivibrator...).  We bespannen je racket gratis bij aankoop van snaren bij Decathlon en op vertoon van je Decathlon-klantenkaart.

Sportpas

Maak een Decathlon sportpas aan en wees als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen binnen Decathlon Arena! Daarbij krijg je bij elke aankoop automatisch punten waarmee je e-vouchers bij elkaar spaart. Je hebt ook geen kassabon meer nodig om iets te ruilen.

ArenA, Jouw Winkel op social media

Laatste beoordeling over deze winkel

71,9% van tevreden klanten
op basis van 32 reviews
Zeer tevreden
Echt mooi hoor
Lees meer

Laatste beoordeling over de werkplaats

60% van tevreden klanten
op basis van 10 reviews
Zeer tevreden
Mijn fiets kreeg een servicebeurt. Ik had nog wat aan te schaffen in de winkel en na afloop was mijn fiets klaar! Niets dan lof over de mensen van de werkplaats.
Lees meer