Je winkel ArenA

WINKEL 72,2% van tevreden klanten 18 Reviews
WERKPLAATS 72,7% van tevreden klanten 11 Reviews

Contactgegevens

Bel ons: 020-5659120

ArenA Boulevard 101
1101DM Amsterdam
Routebeschrijving

ArenA

OPENINGSTIJDEN

Sportwinkel ArenA

Een bericht van de winkelmanager

Welkom bij Decathlon Arena! Op 3000M2 verkopen wij 65 sporten onder 1 dak en staan onze sportieve medewerkers voor u klaar! Tot ziens in de winkel!

Wouter Mols, Store Manager

ONZE DIENSTEN

Besnaren

Om van je tennisseizoen een succes te maken, heb je niet alleen het juiste racket nodig maar ook een goede bespanning die is aangepast op je spel. We bieden verschillende diensten aan in onzebesnaringswerkplaats:  • Bespannen van tennis-, badminton- en squashrackets. • Aanbrengen accessoires (grip, surgrip, antivibrator...).  We bespannen je racket gratis bij aankoop van snaren bij Decathlon en op vertoon van je Decathlon-klantenkaart.

Sportpas

Maak een Decathlon sportpas aan en wees als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen binnen Decathlon Arena! Daarbij krijg je bij elke aankoop automatisch punten waarmee je e-vouchers bij elkaar spaart. Je hebt ook geen kassabon meer nodig om iets te ruilen.

Werkplaats

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar op het gebied van onderhoud, reparatie en personalisatie van je sportuitrusting.

ArenA, Jouw Winkel op social media

Laatste beoordeling over deze winkel

72,2% van tevreden klanten
op basis van 18 reviews
Zeer tevreden
Ik vind de Decathlon geweldig en ik zou zeker terugkomen voor al mijn sportspullen. Alleen jammer dat je in de zomer geen inkopen kan doen voor bijvoorbeeld skispullen.
Lees meer

Laatste beoordeling over de werkplaats

72,7% van tevreden klanten
op basis van 11 reviews
Zeer tevreden
Great store!
Lees meer