Racketsportwinkel

Tennis Tennis

Natuurlijk hebben we alle benodigdheden voor tennis voor je: van tennisracket tot -kleding tot -bal!

Bekijk alle tennis
Tafeltennnis Tafeltennis

Voor tafeltennis zit je goed bij Decathlon: of je nu een tafeltennistafel of alleen een balletje zoekt!

Bekijk alle tafeltennis
Badminton Badminton

Natuurlijk vind je hier ook alles voor badminton: rackets, shuttles, kleding en schoenen en alle overige benodigdheden!

Bekijk alle badminton
Overige racketsporten Overige racketsporten

In de online racketsportwinkel van Decathlon bieden we natuurlijk ook alles voor squash en andere racketsporten!

Overige racketsporten
 • Tennis

  In de racketsport winkel van Decathlon vind je alles wat je nodig hebt voor tennis. Natuurlijk hebben we een uitgebreid aanbod tennisrackets. Voor zowel kinderen als volwassenen bieden we verschillende merken, soorten en maten rackets. Onze afdeling tenniskleding is gevarieerd en is geschikt voor tennis op zowel gravel, hardcourt en gras. Zo kun je zelf je ideale tennisoutfit samenstellen en deze aanpassen op elk weerstype. Natuurlijk geldt dit ook voor onze tennisschoenen, de grip op gravel is bijvoorbeeld anders dan wanneer je op gras speelt. Bij de overige accessoires vind je onder anderen snarensets en natuurlijk tennisballen. Deze kun je al vanaf €0,89 per stuk kopen.

 • Tafeltennis

  Ben je op zoek naar een goede maar betaalbare tafeltennistafel? In de racketsport winkel van Decathlon hebben we tafeltennistafels voor zowel beginners als professionals. Uiteraard vind je hier voor tafeltennis ook batjes, tafeltennisballen en je ideale tafeltennisoutfit: we hebben tafeltenniskleding, tafeltennisschoenen en –sokken. Voor tafeltennisverenigingen bieden we benodigd materiaal als scoreborden en tussen de losse accessoires vind je hoezen voor tafels, netten, onderhoudmaterialen en sets voor kinderen.

 • Badminton

  Voor badminton biedt Decathlon alle benodigdheden: we hebben uiteraard badmintonrackets en veel verschillende shuttles. Natuurlijk kun je een keuze maken uit onze selectie badmintonschoenen en badmintonkleding als shirts, shorts en badmintonsokken. Speel je op professioneel niveau of ben je juist een beginnende badmintonner? We hebben rackets in meerdere prijscategoriën voor zowel amateurs als pro’s. Bij de overige badmintonspullen vind je handige artikelen als tassen, grips voor je racket en losse snaren, netten en palen. Als je al een badmintonracket hebt en alleen nieuwe snaren nodig hebt, kun je natuurlijk ook je racket door ons laten spannen. Voor advies kun je altijd bij ons terecht!

 • Overige racketsporten

  Voor overige racketsporten zoals squash kun je natuurlijk ook terecht bij Decathlon. Ons assortiment squash rackets is groot, of je nu voor het eerst de baan op gaat of al jaren squast. Natuurlijk is het zaak dat je goede squash schoenen draagt, en die hebben we voor zowel jong als oud. Verder vind je hier sokken en natuurlijk accessoires als squashballen en snaren. In onze racketsport winkel bieden we niet alleen kleding voor zowel dames, heren als kinderen: je maakt je outfit af met onze trainingspakken of handige accessoires als tassen, bidons en benodigd materiaal als grip. Verder bieden we ook alle benodigdheden voor andere racketsporten als padel, turnball, speedball en strandtennis.

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en het eigen racketsportmerk Artengo wordt als zeer positief ervaren door tennissers, tafeltennissers, badmintonners en squashers van elk niveau. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze racketsport artikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

 1. In de winkel kun je gratis je racket laten besnaren, onze experts voorzien je racket binnen no time van nieuwe snaren.
 2. Je kunt alle racketsport artikelen aanraken en vergelijken en zo de -voor jou- beste keus maken. Als we bepaalde racketsport artikelen niet op voorraad hebben, kun je ze altijd op een van onze touchscreens bestellen. Het wordt dan gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Voor advies over de juiste racketsport artikelen, kleding of tips over je spel, kun je altijd terecht bij een van onze experts.

Innovatie: Artengo Personal Coach

De Personal Coach van ons racketsportmerk Artengo verzamelt via een sensor al je gegevens tijdens trainingen en wedstrijden: het aantal forehands, backhands en services en je krijgt informatie over de snelheid van je opslag.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online racketsporthop van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Arian op decathlon.nl:

Super: Zelfs met weinig ruimte goed te gebruiken. De kinderen kunnen zich uitleven zonder de frustratie dat de ander de bal slecht terug slaat of dat de bal steeds weg is. Ook met twee mensen is er leuk mee te spelen.

11 5 /5
Artengo Turnball