Waterdicht grondzeil voor kampeer- en leeftenten 2x2,5 meter

15,99
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde dit grondzeil om een ruimte te isoleren van een vochtige grond. Een handige extra bescherming.

Ons doel? Je tent een extra bescherming bieden tegen slijtage en doorboring veroorzaakt door steentjes of wortels op de grond. Dit grondzeil is waterdicht en makkelijk schoon te maken.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Stevigheid

Bestand tegen slijtage en doorboring | Waterdicht | Polyethyleen van 120 g/m²

Gebruiksgemak

Metalen oogjes om gemakkelijker te plaatsen

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht

Dit zeil weegt 593 g.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Laat het grondzeil eerst goed drogen en berg het dan op beschermd tegen vocht en uv-stralen, dan gaat het langer mee.

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de wasmachine.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve kampeerproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN