Richtbare kaarthouder voor mountainbike voor oriëntatielopen en multisportraids

34,99

Laten bezorgen

Richtbare en verstelbare houder om op het stuur van je MTB te bevestigen tijdens een oriëntatieloop, multisportraid of fietstocht.

Ontdek deze lichte, richtbare kaarthouder, die je in een paar seconden op je fiets monteert. Een nieuw model voor 2021 met een stevigere houder en betere bescherming van je kaart!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Instelbaar

Vlot navigeren: draai je kaart terwijl je rijdt, dankzij het richtbare blad!

Vlotte montage / demontage

Heel gemakkelijk in gebruik: monteren en verstellen zonder gereedschap!

Stabiliteit

Geef het volle pond en lees intussen je kaart: het blad blijft mooi stabiel.

Compactheid

Gemakkelijk opbergen en vervoeren: je kan de beugel volledig inklappen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Afmetingen van het blad: 30 x 30 cm

Het vierkante blad meet 30 cm op 30 cm.
De afstand tussen het blad en je stuur bedraagt 16 cm wanneer de beugel loodrecht op het blad staat. Maar omdat het blad draaibaar is, kan je die afstand kleiner maken naar wens!

Een ontwerp op basis van onze eigen ervaring...

Dit artikel ontstond vanuit onze eigen ervaring: namelijk dat goede kaarthouders moeilijk te vinden zijn, en vaak lastig te monteren.
Ons driekoppige team ging daarom de uitdaging aan om een eenvoudig, slim en betaalbaar product te ontwikkelen. Na talloze wedstrijden, veel overleg, tests en prototypes kwamen ze met deze kaarthouder.
Onze favoriete herinnering? Ongetwijfeld het Franse kampioenschap multisportraid, waar een van de deelnemers ons prototype gebruikte.
Dit is een topproduct!

Eindelijk een kaarthouder die je zonder gereedschap monteert!

Voor een oriëntatierit moet je al heel wat materiaal meezeulen. Als je dan ook nog een schroevendraaier en een inbussleutel moet meenemen ... Vaak is het voor de start niet bepaald het moment om te staan knutselen.
Geen nood, voor jouw gemak en gemoedsrust hebben we een kaarthouder ontwikkeld die je monteert en verstelt zonder gereedschap! De heel stevige plastic lipjes komen op je stuur, met de verstelknoppen raak je geen schroeven kwijt tijdens je rit!

Een verstelbare, richtbare én compacte kaarthouder!

Om je gemakkelijk te oriënteren op een kaart, richt je je kaart best in de richting waarin je je verplaatst.
Maar wat op de fiets? Geen nood, met deze richtbare kaarthouder gaat dat perfect!
Bovendien kan je met de beugel de hoogte en kanteling gemakkelijk aanpassen. En je kunt hem opvouwen zodat hij nauwelijks plek inneemt in je tas of rugzak!
Nog een laatste tip: met de rubberringen kan je de houder ook op dunnere sturen monteren.

Een handige, stabiele kaarthouder:

Het is niet altijd gemakkelijk om te kaartlezen terwijl je fietst. Vooral niet op een MTB wanneer je over hobbelige onverharde wegen rijdt! Om ervoor te zorgen dat je je kaart toch kunt aflezen, ontwikkelden we deze halfstijve houder (afmeting 30 x 30 cm) die de trillingen opvangt. En met de bevestiging met elastieken kan je het plastic venster openklappen, van kaart veranderen en het venster weer dichtklappen, met één hand!
Nog een laatste tip: er is ook plek voorzien voor je kompas.

Designer Lancelot vertelt je wat meer over de ontwikkeling van deze MTB-kaarthouder

"Toen we met dit project zijn gestart, heb ik me meteen ingeschreven voor een aantal wedstrijden, om beter te begrijpen wat je nodig hebt tijdens zo'n rit. Het spel- en denkaspect van deze activiteit beviel me meteen. Maar ik lag in de knoei met mijn kaarthouder, speelde schroeven kwijt onderweg ... Daarom kozen we voor heel eenvoudige en supersterke kunststof bevestigingen. Bovendien wil je natuurlijk je kaart gemakkelijk kunnen lezen en met één hand kunnen gebruiken terwijl je rijdt!"*

Wat bij een val?

Het soepele blad vouwt mooi bij een val, zo breekt het niet.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Board 100% Acrylonitril butadieen styreen Hoofddeel 100% Polyamide Schroeven 100% Roestvrij staal Film 100% PVC (Polyvinylchloride)

VOORRAADADVIES

Na gebruik de kaarthouder spoelen met water, laten drogen aan de lucht en vervolgens de beugel tegen het blad klappen om op te bergen.

TESTS

Corrosietest op de roestvrije schroeven
Valtests

Goedgekeurd door

Deze kaarthouder werd getest en goedgekeurd door een aantal oriëntatiemountainbikers, tijdens het Franse kampioenschap multisportraid 2018 in de Franse Pyreneeën.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN