Garmin Forerunner 245 grijs

€239,99

Voor hardlopers die 10 kilometers, halve marathons en marathons lopen.

Het houdt je statistieken bij, verwerkt de cijfers en leert alles over je prestaties, je looptechniek, je trainingsgeschiedenis en zelfs je doelen.

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

Snelheid, afstand, hartslag, calorieën, cadans, staplengte, trainingsbelasting.

Coaching

Coaching

Gratis aanpasbare programma's van Garmin Coach of maak zelf trainingen aan.

Autonomie

Autonomie

24 uur in gps-modus, 7 dagen in horlogestand.

Connectiviteit

Connectiviteit

Ongevallendetectie, om eenvoudig je locatie te delen.

Ondoordringbaarheid

Ondoordringbaarheid

5 ATM: geschikt voor zwemmen aan de oppervlakte.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Geavanceerde prestatie-analyse

Hoeveel training is goed voor je? De Forerunner 245 biedt persoonlijke informatie over training en herstel voor slimmere trainingsbeslissingen, zodat je je beter kunt voorbereiden op je volgende evenement. Het houdt je VO2 max in de gaten en begrijpt hoe warmte en hoogte je prestaties kunnen beïnvloeden. Hoe hoger je VO2 max, hoe beter de prestaties die je kunt verwachten.

Breng variatie in je trainingen

Maak je eigen trainingen of download gratis trainingsschema's die rechtstreeks met je horloge worden gesynchroniseerd. Met begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die zich aan jou en je doelen aanpassen, weet je zeker dat je de eindstreep haalt. Als onderdeel van je trainingsschema kan je zelfs je verwachte eindtijd zien.

Analyseer je looptechniek

Het gps-hardloophorloge Forerunner 245 is compatibel met de accessoires HRM-Run, HRM-Tri en Running Dynamics Pod (niet meegeleverd). Hierdoor meet het horloge belangrijke hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en -balans, verticale oscillatie en verticale ratio.
Deze gegevens zijn belangrijk om inzicht te krijgen in je loopstijl, zodat je tijdens elke training en elke wedstrijd zo efficiënt mogelijk loopt.

Blijf verbonden tijdens het hardlopen

Koppel het horloge met je compatibele smartphone om op je pols sms-berichten, social media-updates, e-mails en dergelijke te ontvangen. Met de nieuwe veiligheids- en trackingfuncties kun je eenvoudig je locatie delen met gekozen contactpersonen voor het geval je hulp nodig hebt - handmatig of automatisch met ingebouwde ongevaldetectie. Dus trek je schoenen aan en ga zonder zorgen naar buiten.

Delen en wedstrijdjes houden

Het synchroniseren van je activiteiten naar Garmin Connect is niet alleen handig om je gegevens op te slaan. Garmin Connect is een levendige online community. Gebruikers kunnen hier onderweg met elkaar in contact komen en wedstrijdjes houden, elkaar aanmoedigen en successen delen op social media. Garmin Connect is gratis en is beschikbaar via internet of op je smartphone.

Wellness en geavanceerde slaapmonitoring

De Forerunner 245 beschikt over hulpmiddelen om je algemeen welzijn en je slaap bij te houden. Die tools bieden cruciaal inzicht dat je kunt gebruiken om je training te optimaliseren. Het is bijvoorbeeld ons eerste hardloophorloge met een Pulse Ox sensor. Die polssensor schat de zuurstofsaturatie in het bloed, waardoor je weet hoe je lichaam zuurstof absorbeert, vooral wanneer je slaapt.

Inhoud van de verpakking

- horloge Forerunner 245
- oplaad-/gegevenskabel
- documentatie

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN