Antislip fitnesssokken

€5,99 -33%
€399
*Van 16/09/2017 tot 16/10/2017
DSM : 143514

Ontworpen voor: wie fitnesst.

De antislipsokken van Domyos zijn voorzien van siliconen nopjes die verhinderen dat je uitglijdt. Bovendien zijn ze gemaakt van een tricot dat je voeten fris en droog houdt.


Kleur : Purperroze

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Siliconen nopjes op de zool voorkomen dat je uitglijdt.

Ademend vermogen

Tricot dat de transpiratie absorbeert en afvoert.

Positiebehoud product

Extra ondersteuning van de hiel.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp van de accessoires van Domyos

Het volledige assortiment accessoires is ontworpen met het oog op basiscomfort tijdens het sporten. Bij Domyos werken we in team aan onze producten. Wij willen ervoor zorgen dat je fitness-sessies vooral ontspannend en leuk blijven. Zo kun je je outfit vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Producttests

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Waarom fitnesssokken dragen?

Ons Research and Development lab heeft een studie uitgevoerd om te bepalen welke zones van de voet het gevoeligst zijn aan irritaties tijdens het fitnessen. De tests die werden uitgevoerd bij verschillende bewegingen (naar voren, naar opzij en draaien) toonden dat de druk onder de voet het hoogste is in de rotatiezone. We hebben daarom een speciale sok ontwikkeld die extra verstevigd is aan de voorvoet om elk risico op irritatie tijdens het fitnessen te vermijden.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.3 /5
8 Reviews
8 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
5
4
1
3
1
2
1
1
0
antislipzool gaat snel kapot
3/5
Vallen heel erg klein, weinig antislipmateriaal bij de tenen, bij intensieve oefeningen raakt antislipzool snel beschadigt.
Meer
Do what they're supposed to, well.
4/5
Seemed a bit on the small side for the shoe size they are meant to fit but ok. Bought for my teenage son so colour appropriate - grey! Worn for martial art class when usual to have bare feet but needed his covering temporarily.
Meer
Good quality
5/5
Very good quality socks. I use them in Yoga class.
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Domyos

Schuimrubberen yogablok

Domyos

Loose T-shirt fitness cardio dames Energy

Domyos

Yogashort in biokatoen voor dames grijs/koraal