Antislip fitnesssokken

€5,99 -33%
€399
*Van 16/09/2017 tot 16/10/2017
DSM : 143514

Ontworpen voor: wie fitnesst.

De antislipsokken van Domyos zijn voorzien van siliconen nopjes die verhinderen dat je uitglijdt. Bovendien zijn ze gemaakt van een tricot dat je voeten fris en droog houdt.


Kleur : Pruim

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Siliconen nopjes op de zool voorkomen dat je uitglijdt.

Ademend vermogen

Tricot dat de transpiratie absorbeert en afvoert.

Positiebehoud product

Extra ondersteuning van de hiel.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp van de accessoires van Domyos

Het volledige assortiment accessoires is ontworpen met het oog op basiscomfort tijdens het sporten. Bij Domyos werken we in team aan onze producten. Wij willen ervoor zorgen dat je fitness-sessies vooral ontspannend en leuk blijven. Zo kun je je outfit vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Producttests

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Waarom fitnesssokken dragen?

Ons Research and Development lab heeft een studie uitgevoerd om te bepalen welke zones van de voet het gevoeligst zijn aan irritaties tijdens het fitnessen. De tests die werden uitgevoerd bij verschillende bewegingen (naar voren, naar opzij en draaien) toonden dat de druk onder de voet het hoogste is in de rotatiezone. We hebben daarom een speciale sok ontwikkeld die extra verstevigd is aan de voorvoet om elk risico op irritatie tijdens het fitnessen te vermijden.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.3 /5
7 Reviews
7 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
5
4
0
3
1
2
1
1
0
antislipzool gaat snel kapot
3/5
Vallen heel erg klein, weinig antislipmateriaal bij de tenen, bij intensieve oefeningen raakt antislipzool snel beschadigt.
Meer
Good quality
5/5
Very good quality socks. I use them in Yoga class.
Meer
Sheer and tight
2/5
The sock image gives the impression of a sports grade sock, but the upper is in most part very thin, translucent and sheer, so you can see your foot and toes through the fabric. Highly unusual. Also, the sock is too small for UK 10.5 (mens) - an uncomfortably tight fit that I expect might be worse after washing the item.
Meer
antwoord van het merk
Hi 
Thanks to let us know your opinion on  Non-Slip Fitness Socks. I m sorry to hear your disappointment about the quality and sizing of the product. We are aware that it needs improvement and we are working on it. Your feedback will help that.
Don t forget you can claim a total refund or a product change in your nearest Decathlon store
Kind regards

Nicola
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Quechua

Rugzak voor dagtochten Arpenaz 10 l

(836)
Domyos

Yogashirt zonder naden dames

Domyos

Gymshort Energy voor meisjes