Kampeerwinkel

Tenten Tenten

Van uitgebreide familietent tot handige 2 seconds tent, bij Decathlon vind je alle tenten!

Bekijk alle
tenten
Slaapmateriaal Luchtbedden

Bekijk alle slaapzakken, matjes en ander slaapmateriaal in onze kampeershop!

Bekijk al het slaapmateriaal
Overige kampeerartikelen Kampeerartikelen

Ook kookstellen, campingstoelen- en tafels, verlichting en andere artikelen vind je hier!

Bekijk alle kampeerartikelen
Outdoor Folder tenten

Ontdek ons breed aanbod aan outdoor artikelen, van wandelschoenen tot jassen

Ontdek de
outdoorwinkel
 • Tenten

  Binnen de online kampeerwinkel van Decathlon.nl kun je los van slaapzakken, luchtbedden en pompen en overige kampeerspullen uiteraard ook gewoon een tent kopen. Van de handige Quechua 2 Seconds tent tot de Arpenaz familietenten met verschillende cabines, er is voor iedere kampeerder een geschikte tent. De Quechua tenten zijn stuk voor stuk inhouse ontwikkeld en zijn verkrijgbaar in elke prijscategorie met een ideale prijs/kwaliteitverhouding! Waar heb je een tent voor nodig, ga je naar een festival of op vakantie? Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare tentsoorten in onze kampeershop: met elk hun eigen specificaties voor verschillende weersomstandigheden en gezelschappen van elk formaat. Hulp nodig met kiezen? Klik hier om gemakkelijk dé tent voor jou te vinden.

 • Slaapmateriaal

  Ook wanneer je op zoek bent naar slaapmateriaal, ben je bij Decathlon.nl op de juiste plek. Je vindt hier slaapzakken en matjes met bijhorende accessoires die geschikt zijn voor alle verschillende manieren van kamperen. Of je nu met het gezin of met vrienden op de camping staat of tijdens een trektocht in koude omstandigheden de nacht wilt doorkomen. Natuurlijk biedt Decathlon ook slaapzakken voor meerdere personen. Onze slaapzakken zijn van hoge kwaliteit voor een aangename prijs. Qua gewicht zijn ze ideaal, de slaapzakken zijn licht en compact op te bergen of mee te nemen. Hoe wil je de slaapzak gaan gebruiken? Bekijk in het overzicht hieronder welke slaapzak het beste bij jou past:

 • Overige kampeerartikelen

  Bij onze overige kampeerartikelen vind je alles om je kampeeruitrusting compleet te maken. Behalve kampeermeubels als campingtafels en campingstoelen hebben we meerdere koelboxen, verschillende soorten verlichting, kooktoestellen, pannen en bestek. Natuurlijk kan het voorkomen dat je niet op zoek bent naar een complete nieuwe tent maar naar alleen een los onderdeel. Uiteraard bieden we ook alle benodigde losse onderdelen als haringen, scheerlijnen, grondzeilen, rubberen hamers en tentstokken. Ook voor EHBO-artikelen, reparatiesetjes en opvouwbaar gereedschap zoals een schop of een houweel kun je terecht bij de overige kampeerartikelen. Hieronder vind je een overzicht van de kampeerspullen:

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met meer dan 1000 winkels wereldwijd al jaren een begrip en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder kampeerders. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze kampeerspullen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

 1. In een webshop kun je de afmetingen en materialen niet zien en voelen. Maar je kunt bij ons in de winkel wél gewoon in een tentje kruipen of op een luchtbed gaan liggen! Zo weet je zeker dat je de goede keus maakt.
 2. Wanneer je in de winkel niet exact de kampeerspullen vindt die aan al je wensen voldoen, kun je op de touchscreens in de winkel ons volledige aanbod bekijken, bestellen en bij de kassa afrekenen. Je bestelling wordt dan gewoon thuisbezorgd!
 3. Als jouw kampeermateriaal een onderhoudsbeurt nodig heeft, bijvoorbeeld omdat er een scheurtje in het zeil zit of omdat je luchtbed lek is, ben je van harte welkom bij een van onze vestigingen en dan kijken wij je kampeerspullen helemaal voor je na!

Innovatie: Ice Fresh koeltas

Met de Ice Fresh koeltas van Quechua geniet je nog langer van gekoelde drankjes en etenswaren!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online kampeerwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Ton op decathlon.nl:

Wij durfden de tent niet goed op te vouwen. Bang dat er iets zou breken. De tentologe van de vestiging in Best bood perfecte Service!!! In de winkel liet zij ons de tent opzetten en met haar aanwijzingen weer opvouwen, terug in de draagtas. Echte service met een Hoofdletter. Complimenten voor deze verkoopster. (Een echte tentologe).

11 5 /5
2 seconds tent