Duikwinkel

Duiken Duiken

Alles wat je nodig hebt om te duiken, vind je in de Duikwinkel van Decathlon!

Bekijk alles voor duiken
Snorkelen Snorkelen

Onze duikshop biedt een groot en gevarieerd aanbod voor wie wil snorkelen.

Bekijk alles voor snorkelen
Onderwatervissen Onderwatervissen

Natuurlijk kunnen we je ook helpen met duikspullen voor onderwatervissen.

Alles voor onderwatervissen
Materiaal Materiaal

In de duikshop van Decathlon hebben we alle materiaal voor duiken en snorkelen!

Bekijk alle materiaal
 • Duiken

  In onze duikwinkel vind je wetsuits voor dames, heren en kinderen. Natuurlijk bieden we ook zwemvliezen, duikbrillen, duikflessen, snorkels en andere benodigdheden in verschillende maten en kleuren. Schoenen zijn vaak niet bij de wetsuit inbegrepen, dus daar kunnen we je ook mee helpen. Je bergt al je duikspullen natuurlijk op in een van onze grote sporttassen. Zo hou je alles op overzichtelijke wijze bij elkaar. Als je daar behoefte aan hebt, bieden we je graag advies op maat aan. Zo weet je zeker dat je de juiste materialen in huis haalt en dat je met een complete uitrusting kunt gaan duiken!

 • Snorkelen

  Voor snorkelen kies je in de duikshop van Decathlon uit een groot aanbod duikspullen en snorkelartikelen. Ontdek bijvoorbeeld de Easybreath, het innovatieve snorkelmasker waar je comfortabel blijft ademen tijdens het snorkelen. Natuurlijk heb je om te snorkelen een paar zwemvliezen nodig, die hebben we uiteraard voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt zelf je ideale snorkeloutfit samenstellen door een keuze te maken uit de verschillende snorkels en duikbrillen, of houd het simpel en neem een van de snorkelsets waar de zwemvliezen bij inbegrepen zijn. We bieden een groot aanbod snorkel- en duikaccessoires in onze duikshop, en natuurlijk vind je hier ook meerdere soorten waterschoenen.

 • Onderwatervissen

  Hoewel we in onze duikwinkel geen daadwerkelijk materiaal voor onderwatervissen hebben, vind je hier wel alle overige benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan signaalboeien die boven water aangeven waar je aan het duiken bent, mini-drukmeters voor je duikuitrusting, lijnen en molens voor het vissen, duikmanometers en veel verschillende zwemvliezen en vinnen. De duikshop van Decathlon biedt verder meerdere soorten sandows in verschillende lengtes voor je harpoen. Maak je uitrusting af met een duiklamp of een duikcomputer. Wil je meer weten over de benodigdheden voor onderwatervissen? Vraag het ons!

 • Duikmateriaal

  Behalve de mogelijkheid om zelf je perfecte outfit en uitrusting te kiezen, vind je ook de noodzakelijke materiaal en accessoires als duiklampen, drukmeters, horloges, duikcomputers, kompassen en reparatiesetjes in de Decathlon Duikwinkel. Uiteraard geldt dit ook voor zuurstofflessen. Onze duikflessen komen in drie grootten: 6 liter, 12 liter en 15 liter. Losse onderdelen zoals de mondstukken voor de slang van je zuurstof hebben we ook gewoon in kindermodellen. Voor duikers is een van de grootste voordelen van de huidige technologie toch wel het feit dat je inmiddels alles kunt vast leggen onder water. Breng met een van onze onderwatercamera’s de onderwaterwereld mee naar huis!

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de duikspullen in onze duikwinkel worden gemaakt door Tribord. In onze online duikshop bieden we een uitgebreid aanbod voor duiken, snorkelen en alle benodigde materiaal die je onder water nodig hebt. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

 1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van duiken, snorkelen en onderwaterkleding en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
 2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen merk voor duiken: Tribord

De snorkel- en duikspullen van Decathlon worden geproduceerd en getest door Tribord, een van de meest innovatieve merken in ons aanbod. Tribord is verantwoordelijk voor het populaire snorkelmasker Easybreath en de reddingsvesten Wairgo en Izeber.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online duikwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.0, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Ingrid op decathlon.nl:

Ik heb nooit kunnen snorkelen omdat ik niet met een snorkel in mijn mond kan ademen onder water. Deze zomer heb ik het Easybreath masker gekregen en er ging een wereld voor me open. Wát een belevenis!!Ik heb uren in het water liggen snorkelen. Je masker beslaat niet, je kunt gewoon heel ontspannen adem halen, krijgt geen zoute lippen, je kunt je lippen gewoon aflikken, je kunt roepen, fluiten, praten, echt heel apart. Verder heb je fantastisch zicht van links naar rechts.

11 5 /5
Tribord Easybreath Blauw €39,95