Je kiest de scheenbeschermers op basis van de delen die je wilt beschermen en hoe je de scheenbeschermer op zijn plek houdt:

2 type scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn verplicht tijdens een officiële voetbalwedstrijd en de keuze voor het soort scheenbeschermers is heel persoonlijk, en verschilt van voetballer tot voetballer. Om de juiste scheenbeschermers te kiezen is het belangrijk om te weten welke onderdelen je wilt beschermen en hoe je de scheenbeschermer op zijn plek wilt houden. Welke scheenbeschermers je ook kiest, maak altijd de keuze op basis van comfort en veiligheid. Vooral op deze punten presteren de scheenbeschermers van Kipsta uitstekend. Scheenbeschermers van Kipsta zullen niet snel uit je kous glijden, ook niet na een sliding. De ideale scheenbeschermer blijft de hele wedstrijd op zijn plaats zitten, en hindert je niet tijdens het voetballen.

 

Hoe kies ik scheenbeschermers?

Bescherming van het scheenbeen

Voor eenvoudige bescherming van alleen het scheenbeen kun je kiezen uit twee modellen, een die op zijn plek blijft door klittenband of een die je achter een sok plaatst.

Hoe kies ik scheenbeschermers?

Bescherming van het scheenbeen en de enkel

De scheenbeschermers die ook enkelbescherming bieden hebben we in een soort model. Een scheenbeschermer met enkelsok eraan vast die je vastzet met klittenband.

scheenbeschermers kiezen

Diego

Voetbal expert

Denk eraan, scheenbeschermers zijn verplicht tijdens officiële wedstrijden.

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com