De keuze voor de juiste bodyboard is afhankelijk van je niveau, maar ook je lichaamslengte. 

Oefen met z'n tweeën op een tandem bodyboard zoals de weezmi

Is je zoon of dochter geinteresseerd in het bodyboarden, maar nog te jong om het zelfstandig te kunnen. Kies dan voor ons Tribord Weezmi tandem bodyboard om samen golven te pakken. Door de drie handvaten voorop het bodyboard kunnen twee mensen zich gemakkelijk vasthouden om zodoende voldoende grip te hebben tijdens het bodyboarden. Gegarandeerd plezier voor beide. 

Hoe kies ik mijn bodyboard?

De 100 serie bodyboards

Op zoek naar ontspanning en sensatie, kies dan voor onze Tribord 100 series bodyboards. Deze bodyboards zijn ideaal om te leren beginnen met bodyboarden in kleine golven. Door het slick en leash systeem voorop het board verzeker je jezelf er van dat je het board niet kwijt raakt in de golven. De Tribord 100 series bodyboards zijn ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen. 

Hoe kies ik mijn bodyboard?

De 500 series bodyboards

Heb je al wat ervaring met bodyboarden en ben je opzoek naar een snel en stevig bodyboard, kies dan voor onze Tribord 500 series bodyboards. Door het hydrodynamisch ontwerp van deze bodyboards ervaar je al snel veel senstatie tijdens het bodyboarden. De Tribord 500 series bodyboards zijn ontworpen voor middel hoge golven. 

Hoe kies ik mijn bodyboard?

Onze 900 series bodyboards

Ben je een gepassioneerde bodyboarden en op zoek naar een bodyboard om grote golven mee te pakken, kies dan voor onze Tribord 900 series bodyboards. Deze bodyboards zijn gemaakt van polypropyleen wat het voordeel heeft om meer buigbestendig te zijn. Hierdoor kan er meer druk op het bodyboard uitgeoefent worden en kan je optimaal gebruik maken van de grootste golven. 

Hoe kies ik mijn bodyboard?

Opblaasbare bodyboards

Wil je af en toe bodyboarden en ben je op zoek naar een bodyboard die je eenvoudig kunt opbergen en bewaren? Ga dan voor een opblaasbaar bodyboard. Deze kun je met de hand of met de bijgeleverde pomp (niet bij elk model) opblazen. Een opblaasbaar bodyboard is echter iets minder stijf dan een traditioneel bodyboard. Daarom raden we deze niet aan voor gebruik in grote golven.

Hoe kies ik mijn bodyboard?

Kies je bodyboard afhankelijk van je lichaamslengte

De maat van je bodyboard is afhankelijk van je lichaamslengte. Een klein ezelsbruggetje; de bodyboard moet tot je navel komen als je zelf recht op staat en de bodyboard met de achterkant op de grond staat. 

Hoe kies ik mijn bodyboard?
Hoe kies ik mijn bodyboard?

Pierrick

Onze bodyboard expert

Maak altijd gebruik van de leash om je pols, zo kan je nooit je bodyboard kwijt raken in de golven.