Waterschoenen kind en baby

Waterschoenen kind en baby

Wil je waterschoenen voor een kind, baby of peuter kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. We hebben waterschoenen voor jongens en meisjes. Onze waterschoenen beschermen de voeten van jouw kind tegen scherpe voorwerpen zoals rotsten en schelpen. Ideaal voor een dagje naar het strand of voor wanneer je gaat snorkelen. Zorg dat je niet verbrandt. Draag en laat jouw kind UV-werende kleding dragen. Bekijk ook onze zwemkleding en slippers. Koop waterschoenen voor kinderen of baby's eenvoudig online bij Decathlon.

Advies nodig?
Welke waterschoenen passen bij mij?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
€25,00
€23,00
€25,00
€23,00
€25,00
€25,00
4.5/5 Op basis van 13552 reviews

Zwemschoenen voor kinderen, baby’s en peuters

Waterplezier is er voor jong en oud. Kinderen willen nogal eens rennen in het zwembad en wanneer de vloer glad is kan dit gevaarlijk zijn. Met zwemschoenen voor kinderen kan je je kind met een gerust hart door het zwembad laten lopen. Ook zijn ze geschikt om als zwemschoen aan te hebben tijdens het zwemlessen. Voor baby’s en peuters hebben we kikker zwemschoentjes. Ze zijn makkelijk aan te trekken door het klitteband en door de zachte stof voelen ze ook nog eens comfortabel aan. Naast dit zachte model zwemschoen hebben we ook een zwemschoentje gemaakt van pvc. Deze zwemschoentjes hebben geen sluiting en zijn gemakkelijk aan te trekken door het bandje aan de achterkant over de hak te trekken.

Bescherm de voeten van je kind met Waterschoenen

Kinder waterschoenen koop je (online) bij Decathlon. We hebben een ruim aanbod waterschoenen voor jouw kind, waarmee zijn of haar voeten beschermd zijn tegen scherpe voorwerpen, of gladheid. We begrijpen dat de voeten van jouw kind snel groeien en dat het zonde is om elk jaar nieuwe waterschoenen te moeten kopen. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht zijn of haar portemonnee van (water)sport kan genieten. Daarom hebben we waterschoenen ontwikkeld met de beste prijs-kwaliteit verhouding. In ons assortiment vind je waterschoenen voor jongens en meisjes in verschillende kleuren en van verschillende merken. We hebben kinder waterschoenen om in zee en om in het zwembad te gebruiken. Vergeet de waterschoenen van jouw kind na gebruik niet af te spoelen met kraanwater. Zee- en chloorwater kunnen de waterschoenen namelijk aantasten. Laat jouw kinderen zorgeloos plezier in en rondom het water hebben en bescherm hun voeten met waterschoenen. Tip: bescherm jezelf en je kinderen ook tegen de zon met UV kleding.