Kniebeschermers volleybal

Kniebeschermers volleybal

Op zoek naar volleybal kniebeschermers? Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan volleybal kniebeschermers. Met onze kniebeschermers kan je ongerust voor élke bal gaan. Volleybal kniebeschermers beschermen je knieën tijdens het duiken en glijden in het veld. Decathlon biedt kniebeschermers voor dames, heren en kinderen. Ga je kniebeschermers bij Decathlon kopen? Bekijk ons advies over hoe je volleybal kniebeschermers kiest. Neem ook een kijkje bij onze volleybalschoenen, volleyballen en volleybalkleding.

Advies nodig?
Hoe kies ik kniebeschermers volleybal?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.2/5 Op basis van 1469 reviews

Kniebeschermers volleybal

Kniebeschermers voor volleybal worden eigenlijk voor elk niveau aangeraden. Of je net begint met volleybal of een ervaren volleyballer bent, kniebeschermers mogen niet ontbreken! Ze voorkomen blauwe plekken en schaafwonden op en rond de knieën door contact met de vloer tijdens het duiken naar een bal. Decathlon heeft kniebeschermers voor volleybal ontwikkeld op basis van niveau. Zo zijn onze VKP100 kniebeschermers voor beginners, VKP500 voor gevorderde volleyballers en onze VKP900 voor experts. Bij ons kan je kniebeschermers voor volleybal al kopen vanaf € 9,99 voor beginners, € 14,99 voor gevorderden en € 19,99 voor experts. Decathlon heeft kniebeschermers voor volleybal met de beste prijs-kwaliteit. Wil je graag kniebeschermers bij ons kopen? Bekijk dan goed welke maat je nodig hebt. Onze kniebeschermers gaan van maat 0 t/m maat 3. Om de juiste maat te kiezen, meet je de omtrek van je dijbeen, 8 cm boven de knie.

  1. M 0: tussen 32 en 36 cm
  2. M 1: tussen 36 en 39 cm
  3. M 2: tussen 39 en 43 cm
  4. M 3: tussen 43 en 47 cm

Verstelbare kniebeschermers volleybal

Wist je dat we bij Decathlon verstelbare kniebeschermers verkopen? Deze kniebeschermers zijn ideaal als je nog aan het groeien bent of nooit de standaard maat past. Aan de achterkant van de kniebeschermers zitten twee bandjes met klitteband. Met deze twee bandjes kan je de kniebeschermer zo strak aantrekken als je wilt. Zo zitten de kniebeschermers altijd zo strak als jij dat wilt! Deze verstelbare kniebeschermers zijn ook lekker luchtig aan de achterkant, omdat niet je gehele knieholte is bedekt met stof. Dit zijn dus ideale kniebeschermers, voor zowel kinderen als volwassenen! Als je onze verstelbare kniebeschermers koopt kan je kiezen uit 2 maten. Om de juiste maat te kiezen, meet je wederom weer de omtrek van je dijbeen, 8cm boven je knie. Kies maat 1 als de omtrek 32 tot 41 cm is en kies maat 2 voor 42 tot 51 cm.