Voetballen

Voetballen

Bij Decathlon koop je een voetbal voor beginnende en gevorderde voetballers. Wij hebben voetballen van KIPSTA, Adidas en onze nieuwe merken IMVISO en FIFTER. Ook vind je bij ons een straatvoetbal, foambal en minivoetbal, ideaal voor de allerkleinsten om mee te leren voetballen. Bij Decathlon kun je al goedkoop een voetbal kopen, omdat we sport zo toegankelijk mogelijk willen maken. Een voetbal kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbaldoeltjes, voetbalshirts en voetbalschoenen.
Terug naar artikelen
Maat
Niveau
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
40 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 9056 reviews

  Voetbal kopen bij Decathlon

  Bij Decathlon kun je verschillende voetballen kopen. We hebben voetballen om op gras en kunstgras te spelen. We hebben voetballen voor in de zaal de zogeheten plofballen. We hebben ballen om op kleine kunstgrasveldjes 5 a side te spelen en we hebben zachte ballen en foamballen voor kinderen om voor het eerst kennis te maken met voetbal. Deze ballen zijn ook zeer geschikt voor de gymles om allerlei spelletjes mee te doen zoals trefbal.

  Hoe de juiste voetbal kiezen?

  Een voetbalspeler kiest zijn bal voornamelijk gebaseerd op het soort voetbal: veldvoetbal, zaalvoetbal of vrijetijdsvoetbal. Er zijn speciale zaalvoetballen die erg compact zijn en minder hoog stuiteren; deze ballen heten plofballen en worden voornamelijk indoor gebruikt. In de zaal zijn deze ballen een ware must. Daarnaast kun je ook speciale voetballen voor op het strand krijgen, deze zijn vaak wat lichter en hebben een iets zachtere buitenkant. Veldvoetballen moeten duurzaam zijn, omdat ze vaak intensief gebruikt worden, vooral als er wedstrijden mee worden gespeeld. Voor kinderen hebben we keuze uit zachte ballen, foamballen en minivoetballen waar op een vergevingsgezinde manier mee gespeeld kan worden. Tegenwoordig wordt er vaak op straat gevoetbald en een normale bal slijt over het algemeen snel op de ondergrond van de straat. Decathlon heeft extra stevige straatvoetballen in het assortiment, uitstekend geschikt voor op het pleintje. Let hoe dan ook goed op waar je de bal voor gaat gebruiken en baseer daar je keuze op.

  Goedkope voetbal kopen

  Bij Decathlon staat het proberen van sporten hoog in het vaandel. Daarom proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk mensen een nieuwe sport kunnen uitproberen. Dit zie je ook terug in de prijzen van onze voetballen! Goedkope voetballen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dat ervoor zorgt dat je niet teveel geld kwijt bent om te beginnen met voetbal.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen