Tennisballen

Tennisballen

Ben je op zoek naar tennisballen? Bij Decathlon kun je zowel gasgevulde als drukloze tennisballen kopen. Het is bij een aantal tennisballen mogelijk in bulk te bestellen. Ook hebben wij voor Tenniskids de rode tennisballen, oranje tennisballen en groene tennisballen. Wij hebben zelfs materiaal voor tenniskids blauw in ons assortiment. Meer informatie over tennisballen voor tenniskids vind je op de Tenniskids pagina. Bij Decathlon vind je tennisballen van verschillende merken zoals Artengo, Babolat, Wilson, Tecnifibre en Head. Bekijk ook onze tennisrackets.
Filter
Terug naar artikelen
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
41 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 3178 reviews

  TENNISBALLEN KOPEN?

  Wil je tennisballen kopen? Bij Decathlon ben je bij het juiste adres! Tennis is in Nederland super populair en wordt heel het jaar door zowel binnen als buiten gespeeld op verschillende type baansoorten. Daarom bieden wij zowel gasgevulde als drukloze tennisballen aan. De gasgevulde tennisballen van Artengo zijn duurzaam, spelen comfortabel en zijn dus ideaal te gebruiken voor tennislessen. Naast de gasgevulde tennisballen, hebben we bij Decathlon ook drukloze tennisballen. Deze tennisballen kunnen goed gebruikt worden op kunstgras. Ook hebben we van Artengo de drukloze Tenniskids ballen, die ook goedgekeurd zijn door de ITF. Decathlon gaat nog een stap verder en heeft naast de Tenniskids ballen ook andere materialen voor Tenniskids en tennistrainers, om zo een kwalitatief goede tennistraining te kunnen verzorgen. Je kan zelfs je eigen tennispakket samenstellen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de Tenniskids pagina. Naast ons eigen assortiment wordt het tennisballen assortiment aangevuld met merken zoals Babolat, Wilson, Dunlop en Head.

  GOEDKOPE TENNISBALLEN BIJ DECATHLON

  Op zoek naar goedkope tennisballen? De tennisballen van Decathlon hebben een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding. Naast de tennisballen van merken als Dunlop, Wilson, Head en Babolat bieden we ook ballen aan van ons eigen merk Artengo. Zo heeft Artengo tennisballen voor beginners en kinderen, maar ook voor ervaren spelers. Bovendien zijn de Artengo 530, 920 en 930 tennisballen goedgekeurd door de ITF, waardoor het mogelijk is ze bij competitiewedstrijden te gebruiken. Bij een aantal Artengo ballen, kun je de tennisballen zelfs kopen in bulk. De goedkope tennisballen van Decathlon houden het tennissen betaalbaar, zonder daar kwaliteit voor op te offeren.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen