Tennisballen

Tennisballen

Ben je op zoek naar tennisballen? Bij Decathlon kun je zowel gasgevulde als drukloze tennisballen kopen. Het is bij een aantal tennisballen mogelijk in bulk te bestellen. Ook hebben wij voor Tenniskids de rode tennisballen, oranje tennisballen en groene tennisballen. Wij hebben zelfs materiaal voor de allerjongste tenniskids (3-6 jaar) in ons assortiment, deze gebruiken de blauwe en roze schuim tennisballen. Meer informatie over tennisballen voor tenniskids vind je op de Tenniskids pagina. Bij Decathlon vind je tennisballen van verschillende merken zoals Artengo, Babolat, Dunlop, Wilson, Head en Tecnifibre. Bekijk ook onze tennisrackets.
Advies nodig?
Hoe kies ik mijn tennisballen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪AANTAL BALLEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 7989 reviews

TENNISBAL KOPEN?

Wil je tennisballen kopen? Bij Decathlon ben je bij het juiste adres! Tennis is in Nederland super populair en wordt heel het jaar door zowel binnen als buiten gespeeld op verschillende type baansoorten. Daarom bieden wij zowel gasgevulde als drukloze tennisballen aan. De gasgevulde tennisballen van Artengo zijn duurzaam, spelen comfortabel en zijn dus ideaal te gebruiken voor tennislessen. Naast de gasgevulde tennisballen, hebben we bij Decathlon ook drukloze tennisballen. Deze tennisballen kunnen goed gebruikt worden op kunstgras. Ook hebben we van Artengo de drukloze Tenniskids ballen, die ook goedgekeurd zijn door de ITF. Decathlon gaat nog een stap verder en heeft naast de Tenniskids ballen ook andere materialen voor Tenniskids en tennistrainers, om zo een kwalitatief goede tennistraining te kunnen verzorgen. Je kan zelfs je eigen tennispakket samenstellen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de Tenniskids pagina. Naast ons eigen assortiment wordt het tennisballen assortiment aangevuld met merken zoals Babolat, Wilson, Dunlop, Tecnifibre en Head. Hulp nodig bij het kiezen van jouw perfecte tennisbal? Lees dan onze keuzehulp "hoe kies ik mijn tennisballen?"

BETAALBARE TENNISBALLEN BIJ DECATHLON

Op zoek naar betaalbare tennisballen? De tennisballen van Decathlon hebben een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding. Naast de tennisballen van merken als Dunlop, Wilson, Head, Tecnifibre en Babolat bieden we ook ballen aan van ons eigen merk Artengo. Zo heeft Artengo tennisballen voor beginners en kinderen, maar ook voor ervaren spelers. Bovendien zijn de Artengo 530, 920 en 930 tennisballen goedgekeurd door de ITF, waardoor het mogelijk is ze bij competitiewedstrijden te gebruiken. Bij een aantal Artengo ballen, kun je de tennisballen zelfs kopen in bulk. Deze goede prijskwaliteit tennisballen van Decathlon houden het tennissen betaalbaar, zonder daar kwaliteit voor op te offeren.

WILSON TENNISBALLEN

Naast onze Artengo tennisballen verkopen we bij Decathlon ook tennisballen van o.a. Wilson. Deze tennisbal is ideaal voor spelers die een duurzame bal willen voor een harde ondergrond of gravel. Deze officiële bal van de US Open gebruikt de Tex/Tech-technologie voor betere prestaties en grotere duurzaamheid.