Paardrijlaarzen

Paardrijlaarzen

Ben jij op zoek naar goede paardrijlaarzen voor wedstrijden of trainingen? Bij Decathlon hebben we een mooi assortiment paardrijlaarzen voor zowel beginnende als ervaren ruiters. Zijn paardrijlaarzen toch niet helemaal iets voor jou? Ontdek dan onze jodhpurs met bijpassende mini-chaps.

Advies nodig?
Hoe kies ik de paardrijlaarzen?
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪GEBRUIKSPLAATS‬
‪MATERIAAL‬
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 5109 reviews

Paardrijlaarzen kind

Bij Decathlon hebben we niet alleen paardrijlaarzen voor volwassenen maar ook zeker voor uw kind. Zo hebben wij leuke beginnerslaarzen vanaf maat 28! Zo kan u kind ook comfortabel en veilig paardrijden.

Leren paardrijlaarzen

Een essentieel item in je garderobe voor iedere discipline in het paardrijden zijn een paar paardrijlaarzen. Het zijn niet zomaar een paar schoenen! Het uiterlijk van je laarzen draagt bij aan het artistieke aspect van het paardrijden. Rijlaarzen zijn gemaakt van leer en zorgen ervoor dat ruiters er goed uit zien tijdens wedstrijden, demonstraties en andere shows. Maar net als alle ruiter uitrustingen heeft Decathlon iets wat niet alleen aan je wensen voldoet maar ook aan je niveau. Als je net begint met paardrijden of je zoekt laarzen voor je kinderen dan kun je het best rubberen laarzen kiezen omdat ze erg comfortabel en flexibel zijn. Ondanks de populariteit van boots en minichaps blijven paardrijlaarzen een absolute must.

Thermo rijlaarzen

Bij paardrijlaarzen gaat het natuurlijk niet alleen om uiterlijk. Ze zijn er voor je veilig en bieden comfort tijdens het paardrijden. Jouw rijlaarzen beschermen je benen tegen de wrijving van het zadel. Met hakken die ontworpen zijn voor het aansporen van je paard, zijn rijlaarzen ook de beste manier om te voorkomen dat je voet door de beugel glijdt. Ons assortiment biedt ook meerdere thermorijlaarzen aan, zodat je in de winter ook comfortabel kan rijden. Rijlaarzen komen in direct contact met zowel je paard als de grond en de laarzen van Decathlon zijn ontworpen om te beschermen tegen de kou en vocht. Dus nu is het tijd voor jou om jouw favoriete model te kiezen, kies je voor laarzen met een voering voor koud weer of iets ruimer zodat je dikke sokken of fleece voeringen kunt gebruiken. Dit is allemaal mogelijk.