Vriesdroogmaaltijden

Vriesdroogmaaltijden

Vriesdroogmaaltijden zijn ideaal om mee te nemen tijdens een trektocht of als je lang onderweg bent. In de vriesdroogmaaltijden zit veel energie en de pakjes wegen weinig, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Daarbij kan je heel snel eten. Je giet er warm water bij en kan het eten heerlijk opeten aan de campingtafel.

Advies nodig?
Wandelen en kamperen in het paasweekend
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Prijs
4.4/5 Op basis van 1954 reviews

Vriesdroogmaaltijden

Onmisbaar tijdens lange wandeltochten. Vriesdroogmaaltijden zijn licht en makkelijk te bereiden. Een perfecte combinatie tussen lekker en praktisch. Bekijk online onze verschillende vriesdroogmaaltijden hier online!

Bij ons kun je terecht voor de beste vriesdroogmaaltijden!

Voor de vriesdroogmaaltijden hoef je niet verder te kijken. Wij hebben de lekkerste vriesdroogmaaltijden hier online staan. Ze zijn eenvoudig te bereiden. Het enige wat je hoeft te doen is kokend water toevoegen. Dankzij de markeringen in de zakjes weet je precies hoe veel erbij moet. Even wachten en je maaltijdje is klaar om opgegeten te worden. Nog een voordeel? Je eet hem lekker uit het zakje en hebt dus geen afwas!

Als je lange tochten maakt zijn vriesdroogmaaltijden vaak een van de beste keuzes. Je gaat voor lichtgewicht en de maaltijden wegen weinig. Een beginnersfoutje van mensen is vaak om ingeblikt eten mee te nemen. Dit weegt erg veel en je moet je afvragen of je dat wel wilt. Elk grammetje telt als je door de bergen loopt. Neem bijvoorbeeld geen blikken bonen of soep mee. Kies eerder voor zakjes noten of gedroogd fruit. Dit blijft lang goed en weegt ook niet veel. Een klein blikje tonijn is dan wel weer aan te raden dankzij de hoge voedzaamheid. Eet het bijvoorbeeld op crackers of bij je pasta.

Je voorbereiden om vriesdroogmaaltijden te kopen

Een belangrijk ding bij vriesdroogmaaltijden is dat je ze toch enigszins lekker vindt. Kies dus wel maaltijden waar je naar uit kan kijken. De avondmaaltijd is vaak iets wat enorm motiveert. Daarom is het belangrijk om daar rekening mee te houden bij het kopen van vriesdroogmaaltijden. Je zou natuurlijk ook een of twee maaltijden kunnen proeven. Als je echt een lange tocht maakt is dit wel aan te raden. Je weet dan precies wat je kan verwachten.

Bekijk direct ons aanbod van brandertjes en pannensets online! Koop ook online of in de winkel de vriesdroogmaaltijden.