Hardloop telefoonhouder

Hardloop telefoonhouder

Hardloop telefoonhouder kopen? Loop jij tijdens het hardlopen altijd met je telefoon op zak? Hier vind je verschillende mogelijkheden om dit zo comfortabel mogelijk te maken! Denk hierbij aan een hardloop telefoonhouder zoals een smartphone riem. Wij hebben een smarthphoneband voor zowel kleine als grote telefoons en deze hebben een extra vakje voor je sleutels. Loop je daarbij veel in het donker kijk dan bij onze hardloopverlichting.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Merk
Type
Maat
VERKOPER
Kleur
Prijs
Nieuw
6,99
Textiel vervangband HRB500
Textiel vervangband HRB500
KALENJI

Textiel vervangband HRB500

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.4/5 Op basis van 7495 reviews

Hardloop telefoonhouder kopen bij Decathlon

Kan je niet zonder je telefoon en neem je deze altijd overal mee naartoe ook tijdens het hardlopen? Bij Decathlon hebben wij verschillende hardloop telefoonhouders om je mobiel mee te nemen bij iedere hardloopsessies. Een sportband is niet alleen geschikt voor tijdens het hardlopen, maar ook bij andere sporten. Door het dunne materiaal is je telefoon gewoon te gebruiken en kan je gewoon swipen wanneer je wilt. De telefoonhouder hardlopen beschermt daarbij ook je telefoon tijdens het hardlopen. Met je hardloop telefoonhouder ben je altijd in contact met je telefoon, je kan eenvoudig een app gebruiken, muziek luisteren of een oproep aannemen.

Hardloop armband, neem eenvoudig je telefoon mee

Met een hardloop armband neem je eenvoudig je telefoon mee tijdens het hardlopen of andere sporten. Een armband houder zorgt ervoor dat je telefoon eenvoudig bereikbaar is en deze tijdens je loop gewoon kunt bedienen. Even snel strava op pauze zetten is geen enkel probleem. Onze sportarmbanden zijn geschikt voor verschillende formaten telefoons, waaronder de iPhone 8, 9 of 10 een Galaxy S8, S9 of S10.De hardloop armband zit comfortabel en dankzij het elastiek kun je ze strak aantrekken. Daarbij zijn alle hardloop armbanden voorzien van reflectie. Dankzij een schuifsluiting bij de hardloop armband komt er geen vocht bij en is hij beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Hardloopriem kopen?

Vind je een hardloopriem fijner lopen dan een hardloop telefoonhouder om je arm dan ben je ook bij Decathlon aan het juiste adres. Onze hardloopriemen zijn rekbaar en geschikt voor iedere formaat telefoon. Naast je telefoon neem je ook eenvoudig je sleutels mee met onze hardloopriem. Een smartphone houder aan je arm kan eventueel verzakken, dit probleem heb je niet met een hardloopriem. Door een hardloop heuptas raak je niet uit evenwicht en voorkom je eventuele blessures. Het dragen van een band om je arm met je telefoon erin of het vasthouden van je telefoon in je hand zorgt voor een minimale disbalans. Ook al zijn de telefoons van tegenwoordig erg ligt kan dit alsnog voor een disbalans zorgen. Deze minimale disbalans kan op lange termijn ervoor zorgen dat je blessures krijgt. Wij raden daarom ook een hardloopriem aan ten opzichte van een hardloop telefoonhouder om de arm.