Hardloop telefoonhouder

Hardloop telefoonhouder

Hardloop telefoonhouder kopen? Loop jij tijdens het hardlopen altijd met je telefoon op zak? Hier vind je verschillende mogelijkheden om dit zo comfortabel mogelijk te maken! Denk hierbij aan een hardloop telefoonhouder zoals een smartphone riem. Wij hebben een smarthphoneband voor zowel kleine als grote telefoons en deze hebben een extra vakje voor je sleutels. Loop je daarbij veel in het donker kijk dan bij onze hardloopverlichting.
13 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 4872 reviews

  Hardloop telefoonhouder kopen bij Decathlon

  Kan je niet zonder je telefoon en neem je deze altijd overal mee naartoe ook tijdens het hardlopen? Bij Decathlon hebben wij verschillende hardloop telefoonhouders om je mobiel mee te nemen bij iedere hardloopsessies. Een sportband is niet alleen geschikt voor tijdens het hardlopen, maar ook bij andere sporten. Door het dunne materiaal is je telefoon gewoon te gebruiken en kan je gewoon swipen wanneer je wilt. De telefoonhouder hardlopen beschermt daarbij ook je telefoon tijdens het hardlopen. Met je hardloop telefoonhouder ben je altijd in contact met je telefoon, je kan eenvoudig een app gebruiken, muziek luisteren of een oproep aannemen.

  Hardloop armband, neem eenvoudig je telefoon mee

  Met een hardloop armband neem je eenvoudig je telefoon mee tijdens het hardlopen of andere sporten. Een armband houder zorgt ervoor dat je telefoon eenvoudig bereikbaar is en deze tijdens je loop gewoon kunt bedienen. Even snel strava op pauze zetten is geen enkel probleem. Onze sportarmbanden zijn geschikt voor verschillende formaten telefoons, waaronder de iPhone 8, 9 of 10 een Galaxy S8, S9 of S10. De hardloop armband zit comfortabel en dankzij het elastiek kun je ze strak aantrekken. Daarbij zijn alle hardloop armbanden voorzien van reflectie. Dankzij een schuifsluiting bij de hardloop armband komt er geen vocht bij en is hij beschermt tegen alle weersomstandigheden.

  Hardloopriem kopen?

  Vind je een hardloopriem fijner lopen dan een hardloop telefoonhouder, dan ben je ook bij Decathlon aan het juiste adres. Onze hardloopriemen zijn rekbaar en geschikt voor iedere formaat telefoon. Naast je telefoon neem je ook eenvoudig je sleutels mee met onze hardloopriem. Een smartphone houder aan je arm kunnen eventueel verzakken, dit probleem heb je niet met een hardloopriem. Door een hardloop heuptas raak je niet uit evenwicht en voorkom je eventuele blessures.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen