Trampoline

Trampoline

Met een trampoline kun je je hele lichaam trainen zonder je spieren, gewrichten of pezen extra te belasten. De grote trampolines van Domyos worden standaard geleverd met een net. De kleinere fitness trampolines zorgen voor een stevige workout. Heb je nog geen goede fitness outfit? Bekijk dan onze fitness kleding.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Type
Merk
‪DIAMETER (in cm)‬
VERKOPER
Prijs
€83,95
€59,95
€569,00 -50%
€279,00
*De uitverkoop begint op 7-8-2023
€95,00 -63%
€34,99
*De uitverkoop begint op 7-8-2023
€79,00 -49%
€39,99
*De uitverkoop begint op 7-8-2023
€69,00 -56%
€29,99
*De uitverkoop begint op 7-8-2023
4.7/5 Op basis van 8418 reviews

Bouncen met trampolines van Decathlon

Naast het feit dat trampoline springen heel erg leuk is, kan het ook gezien worden als een serieuze workout waarbij spieren en gewrichten worden getraind. Het is een leuke vrijetijdsbesteding en trampoline springen kan gezien worden als een allround fitness activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Naast het trainen van je spieren en gewrichten kunnen de bewegingen je conditie, gevoel van evenwicht en timing bevorderen. Het springen is goed voor het verbranden van calorieën en het versterkt je core, met name de tussenwervelschijven en je rugspieren. Doordat je op een trampoline voortdurend op en neer springt op een onstabiel oppervlak, zullen je spieren worden getraind. Een bijkomend voordeel is dat verkrampte spieren zich door de zwaartekrachtwisseling kunnen ontspannen. Dus voor mensen met rug- en nekklachten kan dit extra interessant zijn.

Bij Decathlon kun je kiezen tussen een compacte trampoline voor binnen in je huis of een grote voor in de tuin in verschillende maten. Het is erg belangrijk om een juiste lichaamshouding aan te nemen tijdens het springen. Zorg dat je buikspieren aangespannen zijn waardoor je lichaamshouding recht zal blijven. Je evenwicht zal beter zijn en een goede houding voorkomt eventuele blessures.

Met de mini trampoline lekker bij je huis sporten

De mini trampolines van Decathlon zijn ideaal geschikt voor de dagelijkse body workout maar kunnen ook een hele goede ondersteuning zijn voor medische revalidatie van rug- en nekklachten. Het eigen fitnessmerk van Decathlon, Domyos heeft bijzonder goede en betaalbare modellen en ze hebben een diameter van slechts 80 cm waardoor het eenvoudig op te bergen is na gebruik. Deze trampoline is niet geschikt voor hoge sprongen en heeft relatief stugge veren waardoor dit fitness apparaat ideaal is om de conditie op peil te houden en op een ontspannen manier sprongen te maken. De trampoline, die door iedereen gebruikt kan worden, verbetert de houding en de controle over het lichaam en is uitstekend geschikt om aan je balans te werken en de trainingen dragen bij aan meer lichaamskracht en zorgen voor een verbeterde bloedsomloop.

Grote trampolines geschikt voor in de tuin

Voor mensen die meer ruimte hebben kan een trampoline voor buitengebruik ideaal zijn. Decathlon heeft veel verschillende modellen in het assortiment die variëren van 240 cm tot maximaal 420 cm in diameter. Het is belangrijk om een trampoline te kiezen die aan je wensen voldoet en bedenk daarom of je een trampoline nodig hebt voor één of meerdere personen. Het is mogelijk om de trampoline in te graven waardoor je de afstand tot de grond verkleind. Dit zorgt natuurlijk voor meer veiligheid maar je kunt ook een trampoline-net kopen waardoor gebruikers er niet vanaf kunnen vallen. Decathlon heeft tevens speciale matten die de veren afdekken ter bescherming van de gebruikers.