Online duikwinkel

Alles wat je nodig hebt om te duiken, vind je in de Duikwinkel van Decathlon!

Onze duikshop biedt een groot en gevarieerd aanbod voor wie wil duiken of snorkelen. Natuurlijk kunnen we je ook helpen met duikspullen voor onderwatervissen.

Sport merk
Subea

Subea is onder andere bekend van het populaire snorkelmasker Easybreath.

Meer

Duiken

In onze duikwinkel vind je wetsuits voor dames, heren en kinderen. Natuurlijk bieden we ook zwemvliezen, duikbrillen, duikflessen, snorkels en andere benodigdheden in verschillende maten en kleuren. Schoenen zijn vaak niet bij de wetsuit inbegrepen, dus daar kunnen we je ook mee helpen. Je bergt al je duikspullen natuurlijk op in een van onze grote sporttassen. Zo hou je alles op overzichtelijke wijze bij elkaar. Als je daar behoefte aan hebt, bieden we je graag advies op maat aan. Zo weet je zeker dat je de juiste materialen in huis haalt en dat je met een complete uitrusting kunt gaan duiken!

DECATHLON (WEB)WINKEL

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder voetballiefhebbers. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze voetbalartikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  • Online kun je geen kleding of schoenen passen, daarvoor ben je bij ons in de winkel altijd welkom!
  • Wanneer je in de winkel niet alle voetbalspullen vindt die je zoekt, kun je op een van de touchscreens alsnog je bestelling afronden. Je pakketje wordt vervolgens thuisbezorgd!
  • Als je advies nodig hebt van een van onze voetbalexperts, bijvoorbeeld over welke voetbalschoenen het beste zitten, helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.
5/5
Easybreath

Claudia op decathlon.nl

Top product
Super mooi natpak, gemakkelijk aan en uit te doen, zit perfect, sluit goed aan. Omdat ik niet goed tegen de kou kan, trek ik er nog wel een vest over aan van 7 mm. Prijs kwaliteit gewoon top!

Bekijk review

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online duikwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.0, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.