Van Rysel

Van Rysel

In het hart van Vlaanderen, in Lille (Noord-Frankrijk), bevindt zich het onderzoeks-, ontwerp- en assemblagecentrum voor ons passiemerk Van Rysel. Voor zowel beginnende als ervaren wielrenners biedt Van Rysel een compleet assortiment fietsen, kleding en accessoires.

Decathlon AG2R La Mondiale Team

Vanaf januari 2024 zal ons merk Van Rysel fietsen, kleding, helmen en schoenen leveren aan de World Tour ploeg AG2R La Mondiale, die vanaf dat moment bekend zal staan als Decathlon-AG2R La Mondiale. Deze vijfjarige samenwerking, aangekondigd in november 2023, heeft geleid tot een nieuwe dynamiek binnen het team, waarbij Decathlon niet alleen als mede-naamgever fungeert, maar ook als leverancier van fietsen en kleding. Dit betekent dat de renners gebruik zullen maken van Decathlon's Van Rysel-fietsen en kleding. Deze samenwerking heeft niet alleen gezorgd voor hoogwaardig materiaal voor de renners, maar heeft ook geleid tot nieuwe kledingopties voor fans en fietsliefhebbers over de hele wereld. Met een sterke focus op innovatie en een diepgewortelde passie voor de wielersport, fungeert ons merk Van Rysel als een bron van inspiratie voor fietsliefhebbers wereldwijd, zowel binnen als buiten de races. De toewijding aan vooruitgang en prestatie zorgt voor plezier en voldoening voor elke wielrenner, ongeacht of ze nu beginners zijn of professioneel wedstrijden rijden.

Ontdek de resultaten van Decathlon AG2R La Mondiale
Lorem ipsum

Ga voorbereid op pad

Voor de lente en zomer hebben we een brede collectie aan ademende shirts, fietsbril voor bescherming tegen de zon en wind, een windjack voor wisselvallig weer, comfortabele broeken, fietshandschoenen en schoenen.

Ontdek de wielerkleding collectie

Racefietsen: snelheid & stijl!

Van Rysel racefietsen combineren geavanceerde frames en componenten voor ultieme snelheid en wendbaarheid. Ideaal voor wielrenners die topprestaties op de weg nastreven. Weet jij al voor welke racefiets je gaat?

Ontdek onze Van Rysel fietsen

Kies jouw AG2R La Mondiale outfit

Ontdek onze uitgebreide replica collectie van het World Tour Team Decathlon AG2R La Mondiale. Ben je klaar om in het opvallende Galaxy teamshirt te fietsen? Of ga je voor de volledige outfit, inclusief alle details!

Ontdek meer
Circular Economy

Nieuwe manier van consumeren

Met onderstaande programma's kunnen wij de levensduur van onze producten verlengen. Zo kan je een gebruikt product inruilen voor een giftcard via BuyBack, een product huren of een abonnement nemen via Rental, je product (laten) repareren via Repair en ten slotte tweedehands producten kopen via Second Life.