Je winkel Kerkrade

WINKEL 77,8% van tevreden klanten 18 Reviews
WERKPLAATS 90% van tevreden klanten 10 Reviews

Contactgegevens

Bel ons: 045 56 56 444

Wiebachstraat 75
6466 NG Kerkrade
Routebeschrijving

Kerkrade

OPENINGSTIJDEN

Sportwinkel Kerkrade

Een bericht van de winkelmanager

Het team van Decathlon Kerkrade verwelkomt je graag om onze passie voor sport met u te delen! Hebt u vragen voor een van onze sport experts? Sinds kort zijn wij ook via Whatsapp bereikbaar op het nummer +31 6 36 01 07 81.

Rene Schoenmakers, StoreManager

ONZE DIENSTEN

Besnaren

Om van je tennisseizoen een succes te maken, heb je niet alleen het juiste racket nodig maar ook een goede bespanning die is aangepast op je spel. We bieden verschillende diensten aan in onzebesnaringswerkplaats:  • Bespannen van tennis-, badminton- en squashrackets. • Aanbrengen accessoires (grip, surgrip, antivibrator...).  We bespannen je racket gratis bij aankoop van snaren bij Decathlon en op vertoon van je Decathlon-klantenkaart.  

Sportpas

Maak een Decathlon sportpas aan en wees als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen binnen Decathlon Kerkrade! Daarbij krijg je bij elke aankoop automatisch punten waarmee je e-vouchers bij elkaar spaart. Je hebt ook geen kassabon meer nodig om iets te ruilen.  

Werkplaats

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar op het gebied van onderhoud, reparatie en personalisatie van je sportuitrusting.

Kerkrade, Jouw Winkel op social media

Laatste beoordeling over deze winkel

77,8% van tevreden klanten
op basis van 18 reviews
Neutraal
Zeer tevreden bezoeker en klant van uw vestiging, echter..ik mis nu al enkele weken zowat 1/3 deel van alle fiets-artikelen,en dan met name gereedschap en onderdelen. Deze worden ook niet aangevuld lijkt het ?.Hierdoor kom ik nogal eens voor niets in uw mooie winkel. Jammer. Verder niets dan lof, m.n. het personeel is super !!
Lees meer

Laatste beoordeling over de werkplaats

90% van tevreden klanten
op basis van 10 reviews
Zeer tevreden
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Defect aan MTB wat zonder problemen vervangen werd en binnen de garantie viel
Lees meer