Je winkel Enschede

WINKEL 72,2% van tevreden klanten 18 Reviews
WERKPLAATS 85,7% van tevreden klanten 7 Reviews

Contactgegevens

Bel ons: 0532032480

Van Loenshof 60
7511 NJ Enschede
Routebeschrijving

OPENINGSTIJDEN

Sportwinkel Enschede

Een bericht van de winkelmanager

Met bijna 5000m2 hebben wij voor een heel breed sportpubliek de juiste producten! Vanaf vrijdag 7 juni zijn wij elke vrijdag tot 21.00 geopend! Let op: Decathlon Enschede kan alleen pin of creditcard betalingen accepteren.

Enschede, Jouw Winkel op social media

Laatste beoordeling over deze winkel

72,2% van tevreden klanten
op basis van 18 reviews
Zeer tevreden
Vandaag met mijn vader in de Decathlon Enschede geweest. Gewoon even een beetje rondkijken en mijn vader moest naar het toilet (maar zit in een rolstoel). Door zeer behulpzame en vriendelijke teamleden geholpen in de lift en naar het invalidentoilet.
Daarna ook nog bij de technische service-afdeling geholpen met een kleine reparatie aan de rolstoel.
Dit alles met een glimlach en een warm ‘graag gedaan’!
Geweldig! Heel erg bedankt!
Lees meer

Laatste beoordeling over de werkplaats

85,7% van tevreden klanten
op basis van 7 reviews
Zeer ontevreden
ik kom er niet weer men moet zelf beslissen of men cash of met een pin betaald. dat kunnen jullie iemand niet gaan verplichten. net zoals in een supermarkt heb je pinkassa's en gewone kassa's daar ontbreekt het bij jullie aan. ja alles van mij verwijderen ik kom bij jullie nooit niet weer.
Lees meer
ANTWOORD VAN DE WINKEL
Hallo Lies,

Bedankt voor je duidelijke berichtje. Het is een hele bewuste keuze geweest om enkel pin-betalingen te accepteren. We kunnen hierdoor meer personeelsleden op de vloer aannemen die onze klanten weer beter kunnen helpen. Dit is hard nodig in een winkel van 5000m2. Uiteraard snappen we heel goed dat sommige mensen liever met cash betalen. We proberen hier altijd zo goed mogelijk een oplossing voor te vinden. 

Mocht je toch wat bij ons willen kopen, neem dan even contact op met de dagmanager in de winkel. Dan gaan we kijken hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Team Enschede
Lees meer