Je winkel Best

WINKEL 80% van tevreden klanten 15 Reviews
WERKPLAATS 82,4% van tevreden klanten 34 Reviews

Contactgegevens

Bel ons: 0499 36 50 80

NCB-weg 14
5681 RH Best
Routebeschrijving

Best

OPENINGSTIJDEN

BIJZONDERE OPENINGSTIJDEN

APRIL
22
2019
11:00 - 18:00

Sportwinkel Best

Een bericht van de winkelmanager

Het team van Decathlon Best staat 7 dagen per week voor je klaar om met jou de passie voor sport te delen! We zien je graag in onze 5.200m2 grote sportwinkel!

Het Decathlon Best team

ONZE DIENSTEN

Werkplaats

REPARATIE, ONDERHOUD EN PERSONALISATIE VAN JE PRODUCTEN!  Onze specialisten leveren onderhoud, reparatie en zij personaliseren jouw sport uitrusting.

Sportpas

Met de Decathlon Sportpas profiteer je van heel veel extra voordelen. Zo kun je voor onbepaalde tijd je aankopen kosteloos ruilen en daar heb je geen bon voor nodig. Maak nu een account aan en ontdek alle voordelen!

Besnaren

Geniet met je Sportpas van allerlei gratis services.  Om van je tennisseizoen een succes te maken heb je niet alleen  het juiste racket nodig maar ook een goede bespanning die is aangepast op je spel.  We bespannen je racket gratis bij aankoop van snaren bij Decathlon en op vertoon van je sportpas. Kijk online of vraag een medewerker naar de mogelijkheden.

Best, Jouw Winkel op social media

Laatste beoordeling over deze winkel

80% van tevreden klanten
op basis van 15 reviews
Neutraal
Over het algemeen zeer tevreden over Decathlon, goede prijs kwaliteit.
Maar gisteren viel mij het op dat een van de personeels leden nogal klant ontvriendelijk was en ook het eigen personeel midden in de winkel stond af te snauwen tot 2 x toe waar klanten bij in de buurt waren doe dit dan even achter in het magazijn. Met een vraag naar een medewerker gegaan over een fiets stoel, werdt vriendelijk geholpen ( moest wel in het engels ) maar terwijl de medewerker voor mij de prijs opzocht kwam de genoemde medewerker van hierboven nog even doodleuk vertellen dat het prijs in het schap stond en ik maar beter moest kijken ( prijs hing er niet ) dan hing het artikel niet goed en moest ik maar even goed kijken. Gelukkig werd ik uiteindelijk vriendelijk geholpen door de engelse medewerker.
Lees meer

Laatste beoordeling over de werkplaats

82,4% van tevreden klanten
op basis van 34 reviews
Zeer ontevreden
servicebeurt zou dezelfde dag gereed zijn, in plaats daarvan duurde het ruim een maand. Nooit nam Decathlon zelf het initiatief tot communicatie. Fiest is wel goed gerepareerd. Communicatie en duur van reparatie is zeer slecht
Lees meer
ANTWOORD VAN DE WINKEL
Beste Alphons, 

Wat vervelend om te horen dat juist het service deel behorende bij de servicebeurt niet goed uitgevoerd is. Graag horen wij hier meer van zodat wij onze service kunnen verbeteren. Zou u contact op willen nemen met mijn collega Jeroen, via Jeroen.gooyen@decathlon.com, om het hele verhaal met ons te delen? 

Met vriendelijke groet,
Nick 
Lees meer