QUECHUA

Wandelrugzak 10 l NH Arpenaz 50

€3,99
Ref. : 8502149

Onze productontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de rugzak NH Arpenaz 50 10 liter voor wie af en toe wandelt door velden, in het bos of langs de kust.

Ons doel? Je een comfortabele en betaalbare rugzak van 10 l bieden waarin je de belangrijkste zaken veilig kunt meenemen op een wandeling over vrij vlak terrein.

Kleur: Donkerblauw / Donkerblauw

10 LITRES
Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Draagcomfort

Rug en schouderriemen met padding | Duimlussen

Zakken

1 hoofdvak met dubbele rits | 1 diep buitenvak

Inhoud

Inhoud: 10 liter | Gewicht: 145 g | Afmetingen: 39 x 21 x 12 cm

Slijtvastheid

Schuurbestendige materialen en assemblage I 10 jaar garantie

Ventilatie

Eenvoudig rugvlak | Zonder ventilatie

gebruiksgemak

Het buitenvak is goed toegankelijk als je de rugzak horizontaal houdt

Technische informatie

Getest voor een optimale slijtvastheid

In het lab testen we alle elementen van de rugzak: de stoffen, gespen, riemen, schuimpads, ritsen. Zo testen we een stof op slijt- en scheurvastheid, gaan we na of de kleuren bestand zijn tegen uv-stralen en wassen, en controleren we de waterdichtheid. We testen ook de stevigheid van de constructie, door de rugzak in een versneld tempo dezelfde bewegingen te laten ondergaan die hij zou maken bij jarenlang gebruik. Dit gebeurt op een pop die de wandelbewegingen nabootst.

Hoe verstel je je rugzak?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupriem, stabilisatieriemen)
2 - Doe de rugzak om
3 - Span de schouderriemen aan
4 - Stel de stabilisatieriemen naar wens af

Hoe vul je je rugzak?

Onderaan komen de zware spullen. Stop je kleding daar omheen. Stop je regenjas en/of een fleecejack ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de bijvakken stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnebrandcrème, kaarten, zonnebril ...).

HOE WORDT DE INHOUD GEMETEN?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdvak en alle zakken met kleine balletjes. Vervolgens gieten we de balletjes in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Jouw mening telt!

Dankzij jullie opmerkingen zijn we erin geslaagd de ontwikkeling en het ontwerp van de rugzak NH100 van 10 liter nog verder te verbeteren.
Dit nieuwe model is voorzien van een dubbele rits op het hoofdvak en een dikkere klep op het buitenvak. Op die manier raak je geen spullen kwijt wanneer je de rugzak opent.
En uiteraard blijft de prijs dezelfde!

Waterdichtheid

De materialen van de rugzak zijn waterafstotend, dat betekent dat je in motregen eventjes kunt doorwandelen. Opgelet: de rugzak is niet waterdicht en wordt niet geleverd met een regenhoes.
Als je door wil wandelen in de regen en je spullen wil beschermen, raden we de 'regenhoes voor rugzak van 10 tot 20 l' aan, verkrijgbaar op onze website, via de referentie 8772113.

Garantie

10

Gewicht

0.148 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Weefsel: 100.0% Polypropyleen Coating: 100.0% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan om je rugzak op een droge plek op te bergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Opgelet: de stof is niet waterdicht.Regenhoes niet meegeleverd.

TESTS

Onze productontwikkelaars bedenken, ontwikkelen en ontwerpen de Quechua-producten aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk.
Vervolgens testen we de producten in de praktijk, samen met andere wandelaars, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Deze rugzak werd getest en verbeterd door wandelaars, in verschillende weersomstandigheden en in verschillende omgevingen.

Goedgekeurd door

Bij de ontwikkeling van deze rugzak hielden we rekening met opmerkingen van onze klanten en onze observaties van wandelaars. Hij werd getest en goedgekeurd door een panel van een honderdtal wandelaars, op wandelingen in de Haute-Savoie.
Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Afbeeldingen

Wandelrugzak 10 l NH Arpenaz 50

Productvideo

Reviews

Vragen & Antwoorden