FORCLAZ

USB-zonnepaneel SLR 900 V2 15W

€59,99
Ref. : 8788791

Om op trektochten in de bergen je usb-apparaten (powerbanks) op te laden. Compact en licht, dus gemakkelijk mee te nemen.

Wek je eigen energie op! Zo ben je volledig zelfredzaam op al je trektochten, zowel onderweg als bij het bivakkeren (niet geschikt voor smartphones bij ongelijkmatige blootstelling).

Aantal:
Bezorging:

Niet beschikbaar
Kom alles te weten over onze

Productvoordelen

Kracht

Maximumvermogen van 15 W bij 5 V

Veelzijdigheid

2 USB-poorten - Opberghoesje - 2 karabijnhaken

Gewicht

420 g

Compactheid

Opgevouwen: 29 x 18 x 3,1 cm Opengevouwen: 53 x 29 x 1,3 cm

Technische informatie

ZONNETECHNOLOGIE

SUN POWER-zonnecellen met rendement van 19%

Repareerbaar product

Je kan je zonnepaneeltje repareren door de elektronische module SLR 900 te vervangen
Referentie om te bestellen: 8800552
Support site van dit product:
https://support.decathlon.fr/panneaux-solaires-500-900-notice-reparation-entretien

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofddeel 50% Silicium, 30% Siliconen, 10% Ethyleen Vinyl Acetaat, 10% Polyester Hoofdstof 100% Polyurethaan Schuimplastic 100% Polyurethaan electronisch circuit 100% PCBA Verzilveren 95% Acrylonitril Butadieen Styreen, 5% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Als het zonnepaneel nat is geworden van regen laat je het eerst goed drogen voor je het opbergt op een droge plek, beschermd tegen warmte, zodat de zonnecellen en de textiel hoes niet beschadigd raken

GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruik het paneeltje bij voorkeur op een geventileerde plek.

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Die tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en alle teams aan de slag om technische producten te bedenken en te ontwikkelen die gebruikers optimaal tevreden stellen.

Goedgekeurd door

Het paneel werd getest en goedgekeurd tijdens trektochten door Azië en Europa, zowel door ons eigen team als door onafhankelijke trekkers. Opgelet: we adviseren om het paneel niet rechtstreeks op je smartphone aan te sluiten (de variatie in blootstelling aan de zon kan de beveiliging van je telefoon activeren en het opladen stopzetten). Het is aan te raden om een powerbank als buffer tussen je telefoon en het zonnepaneel te plaatsen.

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook