KIPSTA

Trolley sporttas Intensif 90 liter zwart

€94,99
Ref. : 8544049

Ons team heeft de URBAN-reistas ontwikkeld zodat sporters (en andere reizigers) hun spullen gemakkelijk kunnen meenemen.

Op zoek naar een grote reistas die gemakkelijk mee te nemen is? We ontwikkelden de tas URBAN voor extra comfort met stille en herstelbare wieltjes.

Kleur: Gerookt zwart / Asfaltblauw

Aantal:
Out of stock

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 90 liter.Afmetingen = 82 x 44 x 32 cm.

Meerdere vakken

5 vakken (1 hoofdvak, 1 schoenenvak, 1 vak voor vuile kleding, 2 kleine vakken).

Eenvoudig transport

Dankzij de stille wieltjes.

stabiliteit

Stijf systeem waardoor de tas vanzelf rechtop blijft staan.

Stevigheid

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes.

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Reparatie

Je kunt de wieltjes eraf halen en dus eenvoudig vervangen.

Technische informatie

Ontwikkeling

Wie voor een verplaatsing een sporttas inpakt, heeft een minimum aan organisatie nodig. Daarom hebben we de tas URBAN ontwikkeld met meerdere vakken, zodat alles zijn eigen plekje heeft (1 hoofdvak voor schone kleding, 1 tweede vak voor vuile kleding, 1 schoenenvak en 3 kleinere vakken voor persoonlijke spullen). Deze tas maakt je leven een stuk gemakkelijker.

Reparatie en onderhoud

Je kunt ervoor zorgen dat je product langer meegaat door de wieltjes te vervangen. Je kunt ze van je sporttas afhalen en er nieuwe op zetten. Hoe doe je dat? Het onderstaande filmpje toont je hoe je de wieltjes moet vervangen en de lagers moet plaatsen. Je kunt de wieltjes ook laten vervangen in het atelier van je winkel. Hierbij de referentie van de wieltjes uit onze winkel = 8127600.

Afmetingen en gewicht van de tas URBAN 90 l

Hoogte = 32 cm
Lengte = 82 cm
Breedte = 44 cm
4,15 kg.

Labtests.

Deze tas op wieltjes werd aan tal van tests onderworpen. Zo werd de tas getest op: waterafstotend vermogen, belastbaarheid, rolprestaties en kleurvastheid. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom deze reeks van Urban-sporttassen?

Aangezien we niet allemaal met de auto naar de sportclub komen, hebben we behoefte aan één tas om onze sportkleding en alledaagse kleding in mee te nemen. Ons team bedacht daarom het Urban-assortiment. Het richt zich op intermodaal transport, ongeacht het type verplaatsing, voor zowel korte als lange trajecten. De reeks omvat daarom elk type tas dat geschikt is voor de dagelijkse of incidentele behoeften van sporters en reizigers.

Garantie

2

Gewicht

4.152 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Voering: 10.0% Polyurethaan, 90.0% Polyester Hoofdstof: 10.0% Polyurethaan, 90.0% Polyester Schaal: 95.0% Ethyleen Vinyl Acetaat, 5.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerktest' op draagvermogen (herhaalde belasting gedurende 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de duurzaamheid van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-AFDELING VOOR PRODUCTCERTIFICATIE?
De Kipsta-afdeling voor productcertificatie is een team van testingenieurs die gekwalificeerd en erkend zijn voor: de implementatie van specifieke protocollen en tests met betrekking tot het gebruik van producten | de werving van gekwalificeerde testers om productfuncties te beoordelen | de objectieve analyse van de resultaten, met behulp van statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Met de hand wassen. - Maximum temperatuur van 40°C.

Niet chemisch reinigen.

Niet strijken.

Niet in de droogtrommel.

Bleken uitgesloten.

Afbeeldingen

Trolley sporttas Intensif 90 liter zwart
Trolley sporttas Intensif 90 liter zwart
Trolley sporttas Intensif 90 liter zwart
Trolley sporttas Intensif 90 liter zwart
Trolley sporttas Intensif 90 liter zwart

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook