DECATHLON

Poeder voor isotone sportdrank ISO sinaasappel 2 kg

€19,99
€10,00/kg
Ref. : 8580573

Dit ISO-poeder is een idee van onze gepassioneerde ontwikkelaars. Het poeder, dat je oplost in je bidons, levert voldoende energie bij inspanningen tot 3 uur.

Handige voordeelverpakking, ideaal voor wie regelmatig zijn bidons vult met ISO!

Smaak: Sinaasappel

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Vereenvoudigt hydratatie

De mix van koolhydraten en elektrolyten zorgt voor een snelle rehydratatie.

Energiewaarde

138 kcal (sinaasappel, rode vruchten) of 135 kcal (citroen) per dosis

Vermindert vermoeidheid

Vitamine B2, B6 en C helpen om vermoeidheid tegen te gaan.

Inhoud

Handig voordeelformaat van 2 kg, goed voor 52 bidons sportdrank.

Samenstelling

Met natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Technische informatie

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORTERS

Een isotone sportdrank heeft dezelfde verhouding koolhydraten, natrium en water als je bloed. Zo neemt je lichaam de drank gemakkelijker op en hydrateert het vlotter. Ons ISO-poeder bevat daarnaast:
- vitamines B2 en B6, die spiervermoeidheid tegengaan,
- vitamine C, dat je lichaamscellen beschermt tegen oxidatieve stress,
- mineralen, om het verlies door transpiratie te compenseren.

ISO EN ISO+, WAT IS HET VERSCHIL?

• De ISO-drank is ideaal voor inspanningen tussen 1 en 3 uur. We raden je aan om 38 g poeder op te lossen in 500 ml water.
• ISO+ is dan weer de beste keuze voor inspanningen van 3 uur en langer. We raden je aan om 60 g koolhydraten per uur inspanning tot je te nemen. Dat is een dosis van 38 g ISO+ die je oplost in 500 ml water, en die je aanvult met een gel of reep.

OVER DE DOSERING

Als de hoeveelheid koolhydraten, natrium en water in je drank hoger is dan de verhouding van je bloed, dan is je drank niet langer isotoon, maar hypertoon. Dat zorgt voor een vochtafdrijvend effect.
In het andere geval (als het ISO-poeder te laag gedoseerd is) wordt je drank hypotoon en ga je beter hydrateren, maar wel ten koste van de opname van voedingsstoffen. Dat kan wel een goede oplossing zijn op heel warme dagen. Zo drink je meer, maar verbruik je niet te veel poeder!

VOOR WELKE SPORTERS?

Dit ISO-poeder is ontwikkeld voor alle sporters (triatleten, marathonlopers, traillopers enz.) die inspanningen van minder dan 3 uur leveren, tijdens trainingen en wedstrijden. Eén dosis ISO, ofwel 38 g, los je op in 500 ml water. We raden je aan één bidon per uur te drinken, maar dat is vooral een algemene aanbeveling. Jij kent je lichaam het best, pas je hydratatie daaraan aan.

Garantie

2

Gewicht

2 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Een koolhydraatrijk poeder voor een isotone sportdrank. Bron van vitamine B1, B2, B6 en C, natrium. Smaak: sinaasappel. Ingrediënten: sacharose (61%), maltodextrine (15%), dextrose (17%), voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, natriumchloride, natuurlijk sinaasappelaroma en andere natuurlijke aroma's, vitamine C, B2, B6, B1, kleurstof: bètacaroteen, kleurstof voor voedingsmiddelen (concentraat van wortel en hibiscus). Kan sporen bevatten van: GLUTEN*, SCHAALDIEREN*, EIEREN*, VIS*, SOJA*, MELK*, SELDERIJ*, SULFIETEN*, WEEKDIEREN*, LUPINE*, NOTEN*. * Allergenen

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.
Bevat geen bewaarmiddelen, na oplossing dezelfde dag gebruiken.

TESTS

Ons assortiment isotone sportdrankpoeders werd ontwikkeld in het lab van Decathlon. De producten van Decathlon worden in elke fase van hun ontwikkeling getest door onze technische partners en door consumenten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften.Tot slot worden onze isotone poeders ook nog goedgekeurd door onze voedingsdeskundige.

Goedgekeurd door

De isotone sportdrank ISO van Aptonia werd goedgekeurd door onze voedingsdeskundige en door een panel van sportieve testers.

Afbeeldingen

Poeder voor isotone sportdrank ISO sinaasappel 2 kg
Poeder voor isotone sportdrank ISO sinaasappel 2 kg
Poeder voor isotone sportdrank ISO sinaasappel 2 kg
Poeder voor isotone sportdrank ISO sinaasappel 2 kg
Poeder voor isotone sportdrank ISO sinaasappel 2 kg
Poeder voor isotone sportdrank ISO sinaasappel 2 kg

Reviews

Vragen & Antwoorden