Oplaadbare campinglamp BL200 200 lumen

29,99
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ons team ontwikkelde deze lamp om comfortabel vier personen te verlichten. Voor in de tent of buiten, op de camping of bij wildkamperen.

Onze motivatie? De ideale campinglamp ontwikkelen voor een algemene verlichting in de natuur. Erg krachtig (200 lumen), biedt autonomie, is stevig en kan zelfs tegen de regen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Power

3 standen: 15 (rood) - 100 - 200 lumen | 360°-diffuser voor optimale verlichting

Autonomie

7 u op 200 lumen | 17 u op 100 lumen | 28 u op 15 lumen stand rood licht

Herlaadbaar

Batterij oplaadbaar via usb-kabel | laadstandindicator

Gebruiksgemak

Gemakkelijk op te hangen met de haak | Gewoon draaien om van stand te wisselen

Ondoordringbaarheid

IPX4: bestand tegen regen in alle omstandigheden

Compactheid

De lamp is 15,3 cm hoog en heeft een diameter van 11 cm.

Gewicht

Gewicht: 315 g

TECHNISCHE INFORMATIE

VOEDING

De batterij heeft een capaciteit van 2500 milliampère.
De batterij van de lamp is oplaadbaar dankzij een micro USB-poort. Je kunt de lamp opladen via: een stopcontact, een sigarettenaansteker in de auto of eender welke standaard usb-poort (ook van zonnepanelen).
De micro usb-laadkabel zit bij de lamp. Een netadapter is niet meegeleverd, maar je kunt bijvoorbeeld de adapter van je smartphone gebruiken.

LAADTIJD

Reken op 3u40 om de lamp volledig op te laden via een stopcontact van 220 V. De batterij-indicator geeft het laadniveau aan.Het lampje knippert wanneer er nog 10% energie is.

Gebruiksgemak

Onze teams bedachten een systeem om de lamp in te schakelen door eraan te draaien, om zo te vermijden dat hij onbedoeld aan gaat in je rugzak. En hierdoor kan je de lamp ook heel gemakkelijk in het pikdonker aansteken.
Het rode licht is zachter, minder agressief en minder verblindend voor de ogen.

Gebruiksadvies voor een optimale verlichting

Hang je lamp met de gekleurde onderkant naar boven en profiteer van de 360°-verlichting om iedereen in je groep goed te kunnen zien.
Het rode licht is zachter, minder fel en minder verblindend voor de ogen. Die stand is vooral 's nachts erg handig.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polypropyleen Basis 100% Acrylonitril butadieen styreen Onderstel 100% Lilo-batterij electronisch circuit 100% PCBA

VOORRAADADVIES

Bewaren op een schone en droge plek.Vergeet niet om de batterij volledig te ontladen en weer op te laden wanneer je het lichtsnoer lange tijd niet zult gebruiken.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kampeerartikelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen tijdens het kamperen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

AFBEELDINGEN

Oplaadbare campinglamp BL200 200 lumen
Oplaadbare campinglamp BL200 200 lumen
Oplaadbare campinglamp BL200 200 lumen
Oplaadbare campinglamp BL200 200 lumen
Oplaadbare campinglamp BL200 200 lumen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN