Hoe kies je een goede lamp?

Hoe kies je een goede kampeerlamp?

We hebben diverse kampeerlampen in ons assortiment en in dit sportadvies leggen we uit welke lamp je het beste kunt kiezen.

Als je een lamp wilt kopen moet je op drie criteria letten. Ten eerste het aantal mensen die gebruik gaan maken van de lamp. Ten tweede de gebruiksduur van de lamp en ten derde het gebruikscomfort.

 

Hoe kies je een kampeerlamp

De drie criteria

Het aantal lumen gekoppeld aan personen

Hieronder staat beschreven wat het aantal personen is gekoppeld aan lumen. Zo kun je beter inschatten welke lamp je moet kopen.

- 1 persoon 40 lumen

- 2 personen 100 lumen

- 4 personen 200 lumen

- tot 8 personen 500 lumen

 

Gebruiksduur van de lamp

Gemiddeld maken kampeerders 2,5 uur per avond gebruik van een lamp. Ons aanbod qua gebruiksduur van lampen varieert van 1 tot 6 avonden zonder de lamp op te laden of de batterijen te vervangen. 

 

Gebruikscomfort van de lamp

We hebben fijne en compacte lampen. Hoe compacter de lamp des te makkelijker het zal zijn om de lamp mee te nemen op reis. De vorm van onze lampen zorgt ervoor dat de lamp stabiel blijft. Ook is er de mogelijkheid om onze lampen op te hangen. Wat ideaal is voor de slaapcabine in de tent. Daarbij zijn er verschillend licht standen waardoor je zelf kan bepalen hoe fel je het licht wilt.