KIPRUN

HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KD900X MET CARBONPLAAT WIT

€149,99
Ref. : 8666803

Onze ontwikkelaars bedachten deze dynamische, lichte en slijtvaste hardloopschoenen om te presteren tijdens trainingen en wedstrijden.

Op zoek naar schoenen die je helpen je grenzen verleggen? Dankzij het Pebax®-schuim en de carbonplaat bieden de KD900X een onvoorstelbare energieteruggave, voor meer snelheid en betere prestaties.

Kleur: Sneeuwwit / Fluo limoengroen

Maattabel
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 42,5 undefined
 • 43 undefined
 • 43,5 undefined
 • 44 undefined
 • 44,5 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Energieteruggave

Geweldige energieteruggave, dankzij het pebax® Arkema-schuim en de carbonplaat.

Lichtgewicht

Het lichte gewicht zorgt voor 30% van de veerkracht. Slechts 225 g in maat 42.

Grip

Slipvast op een vochtige ondergrond, dankzij de zooltextuur en het profiel.

Technische informatie

DE SNELSTE HARDLOOPSCHOENEN DIE DECATHLON OOIT ONTWIKKELDE

Om deze schoenen te maken, sloegen we de handen ineen met de beste interne en externe partners. Voor het schuim deden we een beroep op Arkema, een referentie uit de Franse chemiesector. Uit dat verbond ontstond het VFOAM-schuim in Pebax®-materiaal, dat 20% dynamischer is dan dat van klassieke schoenen. De carbonplaat ontwikkelden we zelf, in samenwerking met onze innovatieafdeling. De combi van schuim en carbonplaat lijdt tot 75% energieteruggave, naar het voorbeeld van een veer.

PRESTATIEGERICHT EN SLIJTVAST

Met de KD900X hoef je niet langer te kiezen tussen prestatievermogen en slijtvastheid! Bij Kiprun zit slijtvastheid in de genen. Tijdens de ontwikkeling van de KD900X ging er extra aandacht naar de 'kilometergarantie' die de schoenen bieden. Ze zijn getest door veeleisende hardlopers. Een van onze testers legde er zelfs 1.500 km op af!

LICHTHEID IN DIENST VAN JOUW PRESTATIES

Onze R&D-studies hebben aangetoond dat een lichter product de hardloopprestaties kan verbeteren door een betere energiebesparing.
Bij de ontwikkeling van de KIPRUN KD900X deden we geen enkele concessie op het vlak van comfort en slijtvastheid. We kozen voor lichte materialen en bedachten een nieuw, optimaal zoolontwerp. Het resultaat: de KIPRUN KD900X weegt 225 g per schoen in maat 42.

Drop

De drop van de schoen bedraagt 8 mm.

GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR YOANN, ONZE EIGEN TESTATLEET

Tijdens de halve marathon van Rijsel, op 20 maart 2022, liep Yoann een nieuw persoonlijk record van 1 u. 02' 17" met de KD900X. Een topprestatie, tijdens een officiële wedstrijd bovendien. Wat Yoann vooral beviel, was het lichte gewicht en de uitstekende slipvastheid, vooral op een natte ondergrond en in bochten met dennennaalden. Met deze schoenen zet je krachtig af.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Behuizing 65% Polyether Blok Amide, 25% Synthetisch rubber, 10% Koolstof Buitenkant van 80% Polyester, 20% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

TESTS

De KD900X is getest op intensief gebruik, door 20 heel veeleisende testers, tijdens lange en korte intervaltrainingen. De energieteruggave van de schoen en de slijtvastheid vielen daarbij bijzonder in de smaak. De KD900X blijft presteren, tot wel 1.000 km.

Goedgekeurd door

Goedgekeurd door Yoann Kowal, die er op 20 maart 2022 zijn persoonlijk record mee liep tijdens de halve marathon van Rijsel, in 1 u. 02' 17"! Meteen ook een record voor de KD900X tijdens een officiële wedstrijd. Wat Yoann vooral beviel, was het lichte gewicht en de uitstekende slipvastheid, vooral op een natte ondergrond en in bochten met dennennaalden. Met deze schoenen zet je krachtig af.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas. In de open lucht laten drogen.

Afbeeldingen

HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KD900X MET CARBONPLAAT WIT
HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KD900X MET CARBONPLAAT WIT
HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KD900X MET CARBONPLAAT WIT
HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KD900X MET CARBONPLAAT WIT
HARDLOOPSCHOENEN VOOR HEREN KD900X MET CARBONPLAAT WIT

Video

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook