Fietstrainer NEO 2T SMART

€1.299,00

8594463

De topper onder de indoor fietstrainers werd nog verbeterd. Dit is de stilste, meest realistische en meest accurate rollentrainer.

Bovenop levendige features als Road feel, dynamische inertie en afdalingssimulatie, biedt de nieuwe direct drive ook een 'pedaalslaganalyse'.

Thuisbezorging:

2 tot 3 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Geluidsniveau

Volledig geluidloos

Connectiviteit

Bluetooth, ANT+, compatibel met Zwift.

Kracht

Geïntegreerde vermogenssensor.

TECHNISCHE INFORMATIE

Volledige stilte

De NEO 2T Smart zet een nieuwe norm voor indoor fietstrainers; de opvolger van de NEO 2 biedt een nog stillere fietservaring.

Een soepel trapgevoel

Dankzij een volledig opnieuw ontwikkeld elektronisch systeem heeft de NEO 2T Smart een meer reactieve besturing van de motor. Dit resulteert in een soepeler trapgevoel dan bij zijn voorganger. Net als de NEO heeft hij dynamische inertie en compenseert hij gewicht, snelheid en hellingshoek. Dit zorgt voor een heel realistisch en soepel trapgevoel.

Pedaalslaganalyse

Dankzij een capacitieve sensor links en rechts kan deze rollentrainer de exacte positie van je beide benen meten. Dit maakt een gedetailleerde en nauwkeurige analyse van de pedaalslag mogelijk, en bijgevolg een verbetering van de krachtverdeling en de fietsprestaties.

Nauwkeurig en betrouwbaar

De Tacx NEO 2T SMART meet je vermogen met een ongelooflijke nauwkeurigheid, zodat je gegevens exact en betrouwbaar zijn. Deze Smart Trainer is de enige die geen kalibratie nodig heeft. Hij meet heel nauwkeurig je vermogen met minder dan 1% afwijking.

Krachtig

Ongeëvenaard vermogen. De Neo 2T Smart weerstaat sprints tot 2200 watt en kan een hellingspercentage tot maar liefst 25% simuleren. Dat maakt hem de ideale partner voor de meest intensieve trainingen.

Extra assen

De NEO 2T Smart wordt geleverd met extra as-adapters voor een grotere as-compatibiliteit. Deze direct drive is compatibel met assen van 142x12 mm en 148x12 mm zonder enige aanpassing.

Road Feel

Ervaar echte trillingen tijdens het rijden op kasseien, grind en andere wegoppervlakken. Deze meeslepende functie is uniek voor de NEO en kan worden gebruikt met Tacx- en Zwift-video's.

Descent simulation

Na de top van een klim of een berg heb je altijd dat opwindende gevoel van te versnellen bij het afdalen.Deze fietstrainer is in staat om dat gevoel te simuleren. Net zoals in de realiteit versnelt de Neo Smart 2T in afdalingen.

Stabiel en toch flexibel

Het ontwerp van de Neo Smart 2T laat toe om enkele graden naar links en rechts te bewegen tijdens het fietsen. Het frame volgt de natuurlijke beweging van je lichaam en geeft zo een zekere bewegingsvrijheid en een realistischer fietsgevoel.

Geen stopcontact nodig

De Neo 2T Smart heeft geen externe voedingsbron nodig omdat hij zijn eigen energie opwekt uit jouw trapbeweging. Je kan deze direct drive rollentrainer overal gebruiken waar je wil. Bij aansluiting op een externe voedingsbron wordt de dalingssimulatie geactiveerd.

Tacx Cycling software

Verken de wereld met hoge kwaliteit video's en GPS-trainingssessies terwijl je je vrienden uitdaagt. Volg de gestructureerde trainingsplannen en trainingssessies.Analyseer je gegevens, exporteer je sessies naar Strava en geniet van vele andere functies.1 maand gratis abonnement

Compatibel met Zwift

Compatibel met Zwift

Technische kenmerken (1)

Type trainer: Interactieve Smart direct drive met motorrem
Magneten: 32 neodymium magneten
Transmissie: Geen
Elektrische specificaties: 110-240 Volt, kan op het net worden aangesloten
Power indicator: Multicolour led, spot op vloer
Connectie-indicator (ANT/Bluetooth): 2 leds
Upgrade-mogelijkheid firmware: Ja
Geschikte cassettes: Shimano & SRAM: 8 t/m 11 speed. Cassettebody Campagnolo apart verkrijgbaar.

Technische kenmerken (2)

Geschikte cassettes: Shimano & SRAM: 8 t/m 11 speed. Cassettebody Campagnolo apart verkrijgbaar. Niet geschikt voor gespecialiseerd SCS-systeem.
Geschikte assen: Breedte van de achtervork: racefiets 130 mm, MTB 135 mm, 142 mm en 148 mm. Adapters voor breedtes 135x10 mm beschikbaar
Geschikte fietsen Kan ik mijn fiets met de rollentrainer gebruiken?
Geleverd met: direct drive blokkeringsas 142x12 mm en 148x12 mm, 1 maand abonnement op Tacx-software, snelspanner voor racefietsen en MTB's (5 mm).

Technische kenmerken (3)

Max. vermogen (40 km/u) 2200 Watt
Max. hellingshoek: 25%
Afdalingssimulatie: ja
Max. draaimoment: 85 Nm
Max. remkracht: 250 N
Vliegwiel: virtueel
Massatraagheid: Variabel tot 125 kg (275.6lb)
Kalibratie: kalibreren hoeft niet
Vloeroppervlakte: (LxB) 575 × 750 mm (22.6 × 29.5 inch)
Hoogte: 550 mm (21.7 in)
Afmetingen opgeklapt: 620 × 260 × 440 mm (24.4 × 10.2 × 17.3 inch)
Gewicht: 21,5 kg (47.3lb)

Technische kenmerken (4)

Draadloze communicatie: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Besturingsmiddelen: Smartphone, tablet, ANT+FE-C-fietscomputers, stand alone, koppeling met computer via ANT+-antenne
Output: trapfrequentie, vermogen, snelheid
Uitlezing: smartphone, tablet, fietscomputer, sporthorloge, computer met ANT+-antenne
Nauwkeurigheid: <1%

Garantie

2 jaar

AFBEELDINGEN

Fietstrainer NEO 2T SMART
Fietstrainer NEO 2T SMART
Fietstrainer NEO 2T SMART

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN