DECATHLON

FIETSREINIGER 1 L

€11,99
Ref. : 8578381

Deze reinigingsspray voor fietsen is ontwikkeld om je fiets schoon te maken zonder je onderdelen en de lak aan te tasten.

Maak je fiets doeltreffend schoon! Gebruiksklaar formaat. Je kunt navullingen krijgen voor de verstuiver, dus gooi hem niet weg!

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Gebruiksgemak

Nauwkeurige, robuuste en herbruikbare verstuiver

Visuele efficiëntie

Laat geen sporen na op je frame.

Veelzijdigheid

De reinigingsspray is geschikt voor alle onderdelen van je fiets.

Technische informatie

Je fiets onderhouden:

We raden aan om voor een optimaal onderhoud de volgende drie stappen te volgen:
01 je transmissie ontvetten
02 je fiets reinigen
03 je ketting smeren

Hoe gebruik je dit product?

Deze fietsreiniger helpt je bij stap 2.
Vergeet dus niet om je transmissie te ontvetten (stap 1) voor je dit schoonmaakmiddel gebruikt. Spray vervolgens de reiniger op je fiets en spoel en droog je fiets af (stap 2). Breng daarna smeermiddel aan op je ketting (stap 3) en je fiets is weer als nieuw.

ONDERHOUDSADVIES:

Vergeet niet om je ketting te ontvetten voordat je hem smeert, zodat er geen vuil achterblijft dat de transmissie kan beschadigen. Zo verleng je de levensduur van je materiaal en hoef je minder snel nieuw materiaal te kopen.

Gebruiksadvies:

Fles van 1 liter, voor ongeveer 8 schoonmaakbeurten

Wist je dat?

De verstuiver die we kozen voor dit product is niet alleen heel nauwkeurig en specifiek ontwikkeld voor gebruik op een fiets, maar is ook heel robuust. Je kunt hem met meer dan 50 liter fietsreiniger blijven gebruiken. Daarom ontwikkelden we een navulling van 1 liter zodat je de verstuiver niet onnodig hoeft weg te gooien.

Vervaardigd in:

FRANKRIJK

Inhoud:

1 liter

Voorzorgen bij gebruik:

GEVAAR. Veroorzaakt huidirritatie. Kan ernstig oogletsel veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen bewaren.Draag beschermende handschoenen en oog/gezichtsbescherming.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, als het slachtoffer ze draagt en indien mogelijk. Blijven spoelen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

1.1 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Lijst van bestanddelen (Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia): AQUA | PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL | C8 FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED | C10 FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED | ETHER BUTYL.DU DIPROPYL.GLYCOL | DIETHYLENETRIAMINE PENTA(METHYLENE PHOSPHONIC ACID), SODIUM SALT | EDTA | PARFUM | COLOURANT | CITRIC ACID Ieder ingrediënt wordt vermeld met zijn INCI-naam (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten)

VOORRAADADVIES

Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Afbeeldingen

FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L
FIETSREINIGER 1 L

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook