Terugroepacties

adapterstaaf

PPRODUCT RECALL – ONNIGHT 410 KALENJI EN GEONAUTE

De teams van Kalenji en Geonaute hebben tijdens onze kwaliteitsprocessen een mogelijk risico vastgesteld voor het product OnNight 410. De batterij kan oververhit raken tijdens het opladen. Heb je dit product gekocht tussen 18 februari 2014 en 30 september 2018? Dan is deze terugroepactie voor jou van toepassing.

MEER INFO
adapterstaaf

PRODUCT RECALL – ADAPTERSTAAF VOOR FIETSDRAGER B’TWIN

Bij de kwaliteits- en veiligheidscontroles heeft het team van B’TWIN een potentieel risico vastgesteld voor dit product, namelijk dat het veiligheidshaakje open kan gaan. Wanneer dit gebeurt, kan de fiets van de fietsdrager vallen. Omdat veiligheid bij ons op nummer één staat, heeft het team van B’TWIN besloten dit product terug te roepen. Lees hieronder of deze terugroepactie voor jou van toepassing is.

MEER INFO
Zitband

PRODUCT RECALL – ZITBAND VOOR PEUTERS TRANSPARANT ALL SLOTH MET HANDGREPEN NABAIJI

Het Nabaiji-team heeft in het kader van onze kwaliteitscontrole geconstateerd dat de verbinding tussen de band en het zitje los kan raken. Dit gebeurt willekeurig en slechts in zeldzame gevallen. Omdat wij geen enkel risico willen nemen met de veiligheid van onze gebruikers is om deze reden is besloten het product terug te roepen.

MEER INFO
Schroefkarabiner

PRODUCT RECALL – TOUCAN LIGHT ZEKERINGSSYSTEEM

Als onderdeel van onze kwaliteit- en veiligheidscontrole heeft het team van Simond een potentieel risico geïdentificeerd voor het product Toucan Light zekeringssysteem. Wanneer twee personen tegelijk zekeren, wordt de tweede klimmer geblokkeerd wanneer één van de klimmers spanning heeft op het touw. In verband met de veiligheid is besloten dit product terug te roepen. Lees hieronder meer over deze terugroepactie.

MEER INFO
Schroefkarabiner

PRODUCT RECALL – GLOVES PRO’LEATHER BROWN

Het team van Fouganza heeft geconstateerd dat enkele exemplaren van de paardrijhandschoenen ‘Gloves Pro’leather Brown’ een te hoge chroom 6 concentratie bevat. Omdat dit in uitzonderlijke gevallen kan leiden tot een allergische reactie heeft het team van Fouganza besloten alle artikelen terug te roepen. Lees hieronder of deze terugroepactie voor u van toepassing is.

MEER INFO
Schroefkarabiner

PRODUCT RECALL – ROCKEY SCHROEFKARABINER VAN SIMOND

Als onderdeel van onze kwaliteit- en veiligheidscontrole heeft het team van Simond een potentieel risico geïdentificeerd voor het product Rockey Schroefkarabiner. In een klein aantal gevallen is de karabiner ondersteboven bevestigd waardoor een onvoorspelbare ontgrendeling kan ontstaan tijdens het gebruik van dit product. Lees hier meer over deze terugroepactie en bekijk of deze terugroepactie ook voor jou geldt.

MEER INFO
Adidas

Product recall - ADIDAS INFINITEX 3 STRIPES

Als onderdeel van onze veiligheids en kwaliteitscontrole en de constante feedback van onze klanten, heeft het team van Adidas, geconstateerd dat het product niet voldoet aan ons gewenste veiligheidsniveau. Er is een potentieel risico geconstateerd: het loslaten van de bandjes/verbindingen. De strepen kunnen mogelijk vast komen te zitten of verstrikt raken aan objecten of andere kinderen, zowel buiten als in het water. Dit kan mogelijk leiden tot verwondingen.

MEER INFO
Domyos

Product recall - DOMYOS STRAP TRAINING

Als onderdeel van onze veiligheids en kwaliteitscontrole en de constante feedback van onze klanten heeft, het CROSS TRAINING / BODY BUIDLING team, geconstateerd dat het product niet voldoet aan ons gewenste veiligheidsniveau. Wij zijn er achter gekomen dat, in zeer uitzonderlijke gevallen, de bevestigingshaak kan breken en dit kan leiden tot vallen.

MEER INFO
Btwin

Product recall - Btwin B'original

In het kader van onze kwaliteits- en veiligheidsmaatregelen heeft B'TWIN een fout ontdekt in het spatbord vooraan. Tijdens het gebruik kan het spatbord het wiel mogelijk blokkeren en een val veroorzaken. Om die reden zullen de betreffende modellen terug worden geroepen. Lees hieronder meer over de terugroepactie.

MEER INFO
Btwin

Product recall - Vouwfiets Bfold 500

In het kader van onze kwaliteits- en veiligheidsmaatregelen hebben onze Decathlon-teams vastgesteld dat het vouwframe bij gebruik kan breken ter hoogte van het scharnier. Om die reden hebben we besloten de modellen BFOLD 700 en BFOLD 500 terug te roepen.

MEER INFO
Artengo

Product recall - Badminton racket B720 & B730

Naar aanleiding van een kwaliteitsstudie, in de lijn van ons klantenbeleid, heeft het merk artengo ontdekt dat bij sommige modellen van de rackets B720 & B730 de shaft los kan raken van het handvat. Hierdoor zou de kop van het racket andere spelers kunnen verwonden. Het gaat om de rackets die gekocht zijn tussen 1 februari 2015 en 21 februari 2018.

MEER INFO
Rockrider

Product recall - Rockrider 520 & 540

Naar aanleiding van een kwaliteitsstudie, in de lijn van ons klantenbeleid, heeft het merk b'twin ontdekt dat bij sommige modellen van de Rockrider 520 en 540 het frame zou kunnen breken. Het gaat om een paar modellen die gekocht zijn in de periode tussen 7 juli 2017 en 18 december 2017.

MEER INFO
Kinderslaapzak forclaz 10

Product recall - Kinderslaapzak Forclaz 10

Naar aanleiding van een kwaliteitsstudie, in de lijn van ons klantenbeleid, stelden de teams van het merk QUECHUA vast dat het product dat u kocht niet het gewenste kwaliteitsniveau haalt. We hebben vastgesteld dat in zeer zeldzame gevallen de koord van de kap van de slaapzak zich rond de nek van het kind kan wikkelen en zo een ongeval kan veroorzaken.

MEER INFO
Taylormade Aeroburner

Product recall - Golfhandschoen TaylorMade Aeroburner

Het merk Taylormade roept wegens een kwaliteitscontrole alle Aeroburner handschoenen terug die gekocht zijn tussen 1 januari 2016 en 15 december 2017. Bekijk hier of deze actie op uw handschoenen van toepassing is.

MEER INFO
Triban 560

Product recall - Racefiets Triban 560 dames

Het merk b'twin roept wegens een kwaliteitscontrole een aantal Triban 560's terug die gekocht zijn tussen 15 februari 2015 en 4 augustus 2016. Bekijk hier of deze actie op uw fiets van toepassing is.

MEER INFO
Forclaz 500 all season

Product recall - Wandelstok Forclaz 500 All Season

Het merk Quechua roept wegens een kwaliteitscontrole alle wandelstokken Forclaz 500 terug die gekocht zijn tussen 11 juli 2017 en 30 september 2017. Klik hieronder voor meer informatie.

MEER INFO