Waar mag je suppen? De mooiste SUP plekken!

Waar mag je suppen? de mooiste sup plekken!

Suppen kan op elk type water. Lees hier waar je mag suppen en wat de mooiste plekken zijn om te suppen!

Waar mag je suppen? De mooiste SUP plekken!

Waar mag je suppen?

Suppen staat voor Stand Up Padel en kan op ieder type water in Nederland. Zo kun je suppen op de zee, de grachten, rivieren en natuurlijk meren. Zelfs op de sloot voor je huis kan je het water op! Alleen op plekken waar het nadrukkelijk verboden is mag je niet suppen. Maar als je gaat suppen wil je natuurlijk ook de mooiste, leukste en avontuurlijkste plekken vinden. Wij helpen je daarbij!

Waar mag je suppen? De mooiste SUP plekken!

Wat zijn de mooiste plekken voor suppen in Nederland?

Wat een mooie SUP plek is kan per persoon verschillen. Ben jij een echte zee & strand liefhebber? Dan vind je het heerlijk om te suppen tussen de lage golven op de zee. Maar als jij een groot fan bent van bosrijke omgevingen, dan kan je het meest genieten van rivieren of meren in Nederland. Liever een stad bekijken? Ga dan het water op in de grachten en ontdek de stad van een ander perspectief. Wij hebben voor jou per stad/gebied de mooiste SUP plekken op een rijtje gezet! Onderaan deze pagina vind je alle tips voor SUP plekken per gebied of stad. Zo kan je makkelijk je favoriete locatie kiezen en ontdekken wat voor jou de mooiste SUP plekken zijn.

Voor de volgende steden hebben wij de mooiste SUP locaties uitgezocht:
Amsterdam
Utrecht
Rotterdam
Arnhem
Amersfoort
Groningen
Biesbosch
Den Haag
Limburg

De sup uitrusting die je nodig hebt

Om te kunnen genieten van alle mooie SUP plekken heb je een basis SUP uitrusting nodig. Kies daarom altijd voor een board, pomp en peddel zodat je overal het water op kan. Vergeet daarnaast niet om zwemkleding of een wetsuit te dragen. We hebben SUP boards voor beginners, gevorderde of expert suppers. Kijk daarom welk sup board het beste bij jou past en ga op avontuur!

Ontdek hier de mooiste sup plekken!

Suppen in Utrecht

Waar suppen in Amersfoort? Ontdek onze favoriet!

Amersfoort is de uitgelezen omgeving om te gaan suppen. Ontdek de grachten, de Eem of de natuur in Hoogland West vanaf het water.

Suppen in Rotterdam

Suppen in Rotterdam

In en rondom Rotterdam kan je uitstekend suppen. Er zijn verschillende mooie plekken waar je ideaal een sup board op het water kan leggen en zo wegvaren. Wij lichten hier de mooiste plekken in en rondom Rotterdam voor je uit.

Suppen in Arnhem | Decathlon

Suppen in Arnhem

Ontdek hier de water-rijke omgeving van Arnhem waar je met een sup tochten kan maken door de Gelderse natuur en langs mooie bezienswaardigheden.

Suppen in Utrecht

Waar suppen in Utrecht? De mooiste SUP plekken

Om te suppen ben in je in Utrecht op de juiste plek. Ontdek de mooiste plekken aan de grachten, Leidsche Rijn of Park Oog in Al.

Suppen in Amsterdam

Suppen in Amsterdam

SUP in Amsterdam. Ontdek in dit artikel de leukste en mooiste plekken in en rondom Amsterdam waar je kunt gaan suppen en waar je een SUP kunt huren.

Suppen in Rotterdam

Suppen in de Biesbosch

Suppen in de natuur van de Biesbosch is prachtig. Geniet van het water, de bomen en de vogels. Lees hier alles over suppen in de Biesbosch.

Suppen in Limburg

Suppen in Limburg

In Limburg kan je fantastisch suppen en ondertussen genieten van de natuur. Ontdek hier de mooiste sup locaties in Limburg, van de Maasplassen tot aan Maastricht.

Suppen in Utrecht

Waar suppen in Groningen? 3 tips voor jou!

Groningen een fantastische omgeving om te gaan suppen. Ontdek de grachten, de natuur op het Hoornsemeer of verken het Paterswoldsemeer.

Suppen in Utrecht

Suppen in Den Haag

Woon jij in Den Haag of ben je er een dagje op bezoek? Ontdek de stad dan per SUP. Vaar door de Haagsche grachten of in het groene Westbroekpark.