Bikini grote maat cup

Bikini grote maat cup

Ben je op zoek naar een grote maat bikini? Deze bikini's zijn speciaal voor dames met een grote cup. Deze selectie bikini's zijn minimaal in cup D beschikbaar. We hebben ook bikini's met een E of F cup. Wil je dat je cup kleiner lijkt? Kies dan voor een minimizer bikini. Door een minimizer bikini te dragen, lijken je borsten kleiner. Handig voor dames met een grote cupmaat! We hebben ook andere modellen bikini tops in grote maten. Combineer een (grote maat) bikini met een bikini broekje, dames zwemshort of tankini. Bekijk ook onze badpakken in grote maten. Bescherm jezelf tegen de zon, door een UV shirt over jouw bikinitop te dragen. Bekijk al onze zwemkleding voor meer.

Advies nodig?
Welke bikini past bij mijn figuur?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Kleur
Prijs

Ontdek onze grote maten collectie

Bekijk nu
4.5/5 Op basis van 7569 reviews

Een grote maat bikini kopen bij Decathlon

Zoek je een bikini in een grote maat, een bikini met een grote cupmaat of een minimizer bikini? Ook daarvoor kun je bij Decathlon terecht. Of je nou op de hoogste golven surft, je baantjes trekt in het zwembad of gewoon een leuke grote maten bikini zoekt voor in de zon. De bikini’s op deze pagina zijn speciaal voor dames met een grote cup. Al deze bikini’s zijn minimaal in cup D beschikbaar maar we hebben ook bikini’s met een E of F cupmaat. We verkopen bikini’s in een grote maat met en zonder voorvorming of cups. Een minimizer bikini is een hele handige optie voor een grote maat bikini. Deze bikini’s geven voldoende ondersteuning door de iets bredere, verstelbare, schouderbandjes. De bandjes vormen een kruis op de rug zodat er extra ondersteuning is vergeleken normale bandjes. De cup is niet voorgevormd waardoor je borsten niet extra gelift worden, maar het er nog wel steeds vrouwelijk uitziet. De minimizer bikini’s zijn verkrijgbaar vanaf cupmaat D tot en met cupmaat F. Daarnaast zijn ze zowel in effen zwart als in verschillende printjes te koop. Je kunt je grote maat bikini top dan ook zelf combineren met een bikinibroekje naar keuze.

Welke bikini past goed bij mijn grote cupmaat?

Met een grote(re) cupmaat wil je natuurlijk dat je bikini goed zit en voldoende ondersteuning biedt. Daarom is het belangrijk dat je grote cup bikini top goed past. Met een grote(re) cupmaat is dat extra belangrijk, bij te weinig ondersteuning kun je last krijgen van rugpijn en dat wil je natuurlijk niet. Een bikini top past goed wanneer je borsten goed zitten in de cups en er geen ruimte is tussen de bikini top en je borst. Daarnaast mogen de bandjes niet striemen maar mogen ze ook niet te los zitten. Aan de meeste van onze bikini’s in grote maten zitten verstelbare bandjes zodat je ze eigenlijk altijd goed kunt instellen zoals bij jouw lichaam past. Bij de grote cup bikini tops zonder verstelbare bandjes kan voor intensieve strand- of zwemsessies wel heel handig zijn. Deze bikini tops blijven vaak net iets beter zitten dan een bikini met (gedeeltelijk) verstelbare bandjes.