Ballen

Ballen

Heb je een nieuwe bal nodig voor jouw sport? Van basketballen tot voetballen, van golfballen tot volleyballen. Decathlon heeft de ideale bal voor elke leeftijd en elk speelniveau. Daarnaast vind je hier zachte foamballen, kleine voetballen en kleine plastic balletjes die ideaal zijn als kinderballen voor de kleinste kinderen om te leren omgaan met een bal. Een voetbal of een strandbal koop je bij Decathlon al heel goedkoop, omdat we sport zo toegankelijk mogelijk willen maken. Gebruik de filters om je keuze makkelijk te maken!
Terug naar artikelen
Sport
Merk
Maat
Kleur
Prijscategorie
294 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 35309 reviews

  Goedkope ballen

  Bij Decathlon vind je goedkope ballen, omdat we sport graag zo toegankelijk mogelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen. Dit is de missie van Decathlon wereldwijd. Daarom vind je goedkope voetballen, basketballen, tennisballen etc. Zodat ook mensen in de 3de wereld landen met onze producten kunnen sporten en daardoor gelukkiger en gezonder worden.

  Soorten ballen

  Bij Decathlon vind je veel verschillende soorten ballen. We verkopen spullen voor meer dan 65 sporten en daar zitten heel veel sporten bij die je speelt met een bal. Denk maar aan de grote sporten als voetbal, tennis, hockey en basketbal. Maar er zijn ook een hoop kleine sporten waarbij met een bal of ballen speelt wordt. Denk aan petanque, waterpolo of handbal. Voor al deze sporten vind je bij Decathlon een bal. Nu heb je bij elke sport spelers die net beginnen met de sport, al wat meer ervaren zijn of al echte experts zijn. Nu hebben we voor al deze verschillende niveau's vaak ook verschillende ballen, zodat alle sporters op de verschillende niveau's hun sport op een plezierige manier kunnen uitoefenen.

  Ook voor kinderen hebben we verschillende kinderballen. Denk aan zachte foamballen, kleine plastic balletjes, kleine voetballen en strandballen. Deze ballen zijn zo ontwikkeld dat de kleinste al vroeg kunnen leren omgaan en vertrouwd worden met een bal. Wat hun in een later stadium helpt om meer balcontrole te ontwikkelen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen