Sportschoenen

Sportschoenen

Ben je op zoek naar sportschoenen voor dames, heren of kinderen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Welke sportschoen je uiteindelijk nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van de sport die je ermee gaat beoefenen. We hebben namelijk sportschoenen die speciaal ontworpen zijn voor een specifieke sport. Bekijk bijvoorbeeld onze slippers, voetbalschoenen, wandelschoenen of hardloopschoenen. Je hebt bij Decathlon de keuze uit een breed aanbod aan merken, kies jij voorschoenen van Adidas , Asics of Puma of een van de vele andere merken?

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters 1
Type
Maat
Geslacht
Sticker
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 215060 reviews

Goedkope sportschoenen

Vind jij het lastig te bepalen welke maat je nodig hebt? Jouw pasmaat kan verschillen per schoenmerk en type en dat maakt de zoektocht naar de juiste sportschoen natuurlijk een stuk lastiger. Het is erg belangrijk dat jij niet een te kleine schoen aanschaft, omdat jouw voet voldoende ruimte moet hebben om te kunnen bewegen in de schoen. Toch moet dit ook weer niet teveel zijn, want dan loopt de schoen weer niet lekker.

Bij Decathlon is het mogelijk om je goedkope sportschoenen binnen 365 gratis terug te brengen. Zo kun jij onbezorgd online jouw schoenen bestellen en thuis passen.

Niks staat jou dus in de weg om die goedkope sportschoenen aan te schaffen! Toch liever eerst de schoenen passen voordat je ze online bestelt, kom dan langs in een van onze winkels! Bij Decathlon bieden wij sportschoenen aan in zeer veel verschillende kleuren. Zo weet je bijna zeker dat er wel een matchende schoen tussen zit, die bij een van je fitness of andere sportoutfits past. Want dat een schoen goed loopt is natuurlijk erg fijn, maar als deze er ook nog goed uit ziet, dan maakt dit het wel helemaal af.

Hoge sportschoenen

Een bekend kenmerk van hoge sportschoenen is dat je wat meer stabiliteit hebt tijdens het rennen met dit soort/type schoen. Hoge sportschoenen worden vaak gebruikt bij sporten als Basketbal, omdat er dan meer ondersteuning is rondom de enkels.

Dit type sportschoenen wordt ook vaak gedragen als vrije tijds sneaker omdat zij door de mix van een vaak goede demping en extra hoge rand erg fijn lopen. Als je de filters op deze pagina gebruikt kan je eenvoudig de verschillende soort sportschoenen selecteren.

Heb jij naast deze nieuwe schoenen ook nog nieuwe sportsokken nodig, kijk dan snel bij ons actuele aanbod. Ook hierin hebben wij een uitgebreid aanbod wat aansluit op jouw wensen, denk hierbij aan lage, gemiddelde of hoge sokken.