Handschoenen

Handschoenen

Extra grip nodig? Of warme handen tijdens de koude dagen? Het is tijd voor handschoenen! Bij ons vind je ze voor ieder weertype en iedere sport. Zoek je bijvoorbeeld extra warme en waterdichte handschoenen voor tijdens je wintersport of de ijskou in Nederland? Die hebben wij in ons assortiment! Of zoek je fitness handschoenen om blaren te voorkomen tijdens het gewichtheffen? Hebben we ook! Bij ons kan je terecht voor tennis handschoenen, ski handschoenen, wandel handschoenen, schaatshandschoenen en voetbal handschoenen. Of misschien zoek je juist wanten. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden.

Advies nodig?
Hoe kies ik skihandschoenen of wanten? | Decathlon.nl
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Sport
Merk
Maat
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.2/5 Op basis van 82309 reviews

Sporthandschoenen voor warmte en grip tijdens je sport

Handschoenen dragen tijdens het sporten: is dat niet onhandig? Nee, vaak is het zelfs fijner om sporthandschoenen te dragen. Bijvoorbeeld tijdens het voetballen in de kou op het veld. Dan zijn dunne, warme sporthandschoenen ideaal. Zo houd je je handen warm én kun je ook nog de bal goed vastpakken. Of wanneer je aan het paardrijden bent in de winter, dan ben je lang buiten en wil je controle houden over de teugels. We hebben onze handschoenen zo ontworpen dat je handen warm blijven én dat je nog veel bewegingsvrijheid hebt. Maak je dus geen zorgen dat je je handen niet meer kunt gebruiken. Zelfs met onze wanten, waarbij de vingers aan elkaar zitten, kun je nog je spullen goed vastpakken. Naast dat handschoenen fijn zijn om te dragen tijdens je buitensport, zijn sporthandschoenen ook fijn voor binnensporten. Bijvoorbeeld tijdens het fitnessen gebruik je ze om blaren te voorkomen en om meer grip te krijgen op de stang.

Sneeuwpret met waterdichte handschoenen

Ga je leren skiën of snowboarden of val je nog veel? Of wil je dat je kind lekker in de sneeuw kan spelen zonder koude handen te krijgen? Wil je genieten van je buitenrit op je paard zonder bang te zijn voor natte handen door de druppels regen? Dan ben jij op zoek naar waterdichte handschoenen. Met waterdichte handschoenen houd je warme en droge handen in de sneeuw of regen. Ze beschikken over een waterdicht membraan wat de handschoenen beschermt tegen water van buitenaf, maar wel een ademend vermogen heeft. De waterdichtheid van de handschoenen wordt aangegeven met het aantal m2. Lees goed de productvoordelen met het kopje “waterdichtheid” dat onder de producten aangegeven staat om er achter te komen hoe waterdicht de handschoenen zijn. Bij ons kun je zowel voor dames als heren waterdichte handschoenen kopen en ook voor de kleintjes ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende kleuren aan, van subtiel zwarte handschoenen tot kleurrijk roze. Wacht niet tot we een aanbieding hebben, wij bieden namelijk iedere dag betaalbare prijzen!