Sportsokken

Sportsokken

Wil je sportsokken kopen? Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan sportsokken voor volwassenen, kinderen en peuters. Verschillende sporten vragen ook om verschillende soorten sokken of kousen. Daarom verkopen wij sportsokken in verschillende maten en lengtes, zodat wij elke sporter kunnen bedienen. Wij verkopen voornamelijk witte en zwarte sportsokken. Op zoek naar een bepaald merk? Gebruik dan de filters om je keuze gemakkelijker te maken.

Terug naar artikelen
Sport
Maat
HOOGTE VAN DE SOKKEN
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
258 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 114196 reviews

  Sportsokken

  Op zoek naar sportsokken? Wij verkopen sportsokken voor alle leeftijden en voor elk budget. Wil je liever lange of korte sportsokken? Bedenk goed voor jezelf waar je de sokken voor gaat gebruiken. Bij lange sportsokken bescherm je namelijk je enkels meer tegen vuil. Bijvoorbeeld als je op de tennisbaan staat, wil je geen last hebben van het gravel. Daarnaast zijn lange sportsokken ook warmer dan korte sportsokken omdat ze ook boven je enkels bedekken. Vooral als er een koude wind waait is het prettiger om lange sokken te dragen. Behalve Nike sokken verkopen we ook sokken van onze eigen passiemerken. De sportsokken van Artengo, Quechua en Kalenji zijn multifunctioneel te gebruiken. Toch op zoek naar een iets specifieke sport? Gebruik bijv. Wedze sokken voor skiën, Kipsta sokken voor voetbal of B’twin voor fietsen. Draag je bergschoenen? Dan raden wij wel hoge sportsokken aan. Zo voorkom je dat je enkels schuren tegen de zijkanten van de schoen en je houdt ook takjes en stenen tegen.

  Sportsokken voor dames

  Eigenlijk zit er geen verschil in dames sportsokken of heren sportsokken. Het is een kwestie van smaak. Wat wij wel merken is dat dames voornamelijk kiezen voor lage sportsokken (enkelsokjes) of halfhoge sportsokken. De enkelsokken zijn ideaal als je lage schoenen draagt en geen sportsok er bovenuit wilt zien. Je hoeft onze sportsokken niet persé voor sporten te gebruiken. Ze zijn ook geschikt voor dagelijks gebruik, zoals chillen op de bank of naar school of werk.

  Sportsokken voor heren

  Voor heren hebben we ook geen specifiek assortiment heren sportsokken, omdat onze sokken uniseks zijn. We verkopen sportsokken in verschillende kleuren, zodat er voor elke geslacht en elke leeftijd genoeg keuze is. Heren hebben o.h.a. een grotere schoenmaat dan dames. Heb je schoenmaat 48? Dan hebben wij genoeg keuze met onze sportsokken maat 48/50. Op zoek naar dikke of dunne sokken? In ons brede assortiment aan dames, heren en kinder sokken hebben wij genoeg keuze.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen