Zwemvliezen

Zwemvliezen

Wil je zwemvliezen kopen? Bij Decathlon kun je zwemvinnen kopen, die je helpen bij een gerichte zwemtraining. Zwemvliezen worden ook wel zoomers of training fins genoemd. Zwemvliezen helpen je om een betere borstcrawltechniek te leren of om je beentechniek te verbeteren of je beenspieren te versterken. Door de zwemvliezen ga je makkelijker en sneller door het water, waardoor je je beter kan focussen op je armslagen én je ligt beter in het water, waardoor het zwemmen gemakkelijker gaat. We hebben zwemvinnen van ons eigen zwemmerk Nabaiji, maar we hebben ook Speedo zwemvliezen en zwemvliezen van Arena. Voor meer comfort tijdens het dragen van zwemvliezen kun je ook onze zwemsokken proberen. Bekijk ook onze zwemsnorkels, kickboards en pull buoys en zwembrillen om alles uit je zwemtraining te halen!
Advies nodig?
Hoe kies ik zwemvliezen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
€37,00
Vinnen Speedo Blade
SPEEDO

Vinnen Speedo Blade

€37,00
Vinnen Speedo Blade
SPEEDO

Vinnen Speedo Blade

€60,00
Vinnen Speedo FS Kickfin
SPEEDO

Vinnen Speedo FS Kickfin

€73,00 -19%
€59,00
€73,00
duckfoot gt black ends m
GT BOARDS

duckfoot gt black ends m

€70,00 -20%
€56,00
gt vinnen z geel/zwart m
GT BOARDS

gt vinnen z geel/zwart m

€25,14
€69,95
Arena Powerfin Pro Blue
ARENA

Arena Powerfin Pro Blue

€51,95
4.3/5 Op basis van 5575 reviews

Zoomers zwemmen

Korte zwemvliezen ook wel zwem zoomers genoemd. Waarom zou je met zoomer zwemmen? Zwem zoomers zijn erg handig om te gebruiken om je beenslag goed te trainen. Zoomers voor een zwemtraining zijn veel korter dan ‘gewone’ zwemvliezen. Met lange zwemvliezen zou je zo aan de overkant van het zwembad zijn, zonder veel moeite te hoeven doen. Daarmee train je je benen natuurlijk niet erg goed. Daarom zijn zoomers korte vliezen zodat je effectief kan trainen. Wil je juist je armtechniek verbeteren? Ga dan niet voor korte zwemvliezen, maar voor lange zwemvliezen. Met lange zwemvliezen heb je veel meer snelheid in het water en kan je je goed focussen op je armslagen. Onze zwemvliezen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en verschillen ook in de stijfheid van de vin, dit is allemaal gebaseerd op de zwaarte van de zwemtraining. Kijk daarom goed welke vin het beste past bij jouw niveau van training.

Zwemvliezen kind

Wil je kinder zwemvliezen kopen? Dan ben je bij Decathlon op het juiste adres! De meeste zwemvliezen die we verkopen zijn beschikbaar vanaf maat 33. Onze lange zwemvliezen trainfins 500 zijn beschikbaar vanaf maat 30. Met behulp van onze zwemvliezen kan je kind goed zijn of haar zwemtechnieken leren én beenspieren sterker maken. Door te zwemmen met zwemvliezen kan je kind zich beter focussen op de armslagen van de borstcrawl techniek. Dit komt omdat je kind makkelijker door het water gaat met de zwemvliezen. Ook maken kinder zwemvliezen je benen sterker als je daarmee traint.