Zwemoordopjes

Zwemoordopjes

Heb je last van veel water in je oren tijdens het zwemmen? Dan zijn onze zwemoordopjes dé oplossing! Bij ons kan je goedkope zwemoordopjes kopen van een goede kwaliteit. We hebben oordoppen om mee te zwemmen voor volwassenen en voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar kneedbare zwemoordopjes, silicone zwemdoppen of in ear zwemoordopjes, bij Decathlon hebben we het allemaal! We verkopen zwemoordopjes van ons eigen zwemmerk Nabaiji, maar ook van Speedo en Arena. Heb je ook last van water in je neus? Bekijk dan snel onze neusklemmen. Draag tijdens het zwemmen naast oordoppen ook een badmuts, een zwembril en fijne zwemkleding.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
4.1/5 Op basis van 3615 reviews

Oordopjes zwemmen

Oordopjes voor het zwemmen zijn aan te raden als je gevoelig bent voor ooronstekingen, oorpijn of gehoorverlies. Ervaar je deze klachten niet, maar vind je het water in je oor vervelend? Dan raden we ook zeker aan om oordopjes tijdens het zwemmen te dragen! Hoe kan het dan dat je last kan krijgen van je oren als er water in is gekomen? Na het zwemmen zijn je oren vaak vochtig en warm. Dit is een ideale plek voor bacteriën om zich te nestelen. Deze bacteriën kunnen oorpijn, een ooronsteking of een zwemmersoor veroorzaken. Oordopjes voor het zwemmen zorgen ervoor dat er nauwelijks tot geen water in je oren terecht komen. Zo maken bacteriën geen kans om zich in je oor te nestelen en al je geen last van je oren hebben! Koop snel je zwemoordopjes bij Decathlon!

Zwemdoppen

Zwemdoppen zijn er in veel verschillende soorten en maten. We raden je eigenlijk aan om er zelf achter te komen welk type zwemdoppen jij het prettigste vindt om te dragen. Bij ons kan je universele zwemdoppen of kneedbare zwemoordopjes kopen. Als je universele zwemoordopjes koopt moet je goed opletten dat de maat geschikt is voor jouw oren. Sommige mensen vinden het fijn om over de oordoppen nog een hoofdband te dragen, zodat ze zekrer weten de zwemdoppen niet kwijt te raken. We hebben ook zwemdoppen waaraan een koortje is gevestigd, zodat je de zwemdopjes niet snel zal verliezen. Onze zwemdoppen zijn er op gemaakt dat je in het zwembad nog steeds anderen kan horen praten. De zwemdoppen beschermen je oren ook tegen harde geluiden in het zwembad. Het geroep en gegil van anderen aanwezigen in een zwembad kan schade aan je oren brengen. Bescherm je oren met onze zwemdoppen van Decathlon!