Sportbadpakken

Sportbadpakken

Wil je een sportbadpak kopen? Bij Decathlon kun je een sportbadpak kopen om recreatief in te zwemmen of voor tijdens het wedstrijd zwemmen. We hebben badpakken voor dames en meisjes. Decathlon heeft ook badpakken met pijpjes. We hebben sportbadpakken met cup vulling, maar ook zonder cup vulling. Onze chloorbestendige sportbadpakken hebben we van verschillende merken, zoals ons eigen zwemmerk Nabaiji en van Speedo en Arena. Ben je specifiek op zoek naar een sportbadpak met meer ondersteuning? Bekijk dan onze aquagym badpakken of onze corrigerende badpakken. Speel je waterpolo? Bekijk hier onze waterpolo badpakken. Koop jouw sportbadpak voordelig bij Decathlon.
Advies nodig?
Welk badpak past bij mij?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
‪VORM VAN DE RUG‬
Kleur
Prijs
€21,99 -9%
€19,99
*De uitverkoop begint op 24-7-2023
4.4/5 Op basis van 17007 reviews

Sportbadpak

Een sportbadpak koop je voor de beste prijs-kwaliteit bij Decathlon! Wil je bij ons een sportbadpak kopen? We geven een paar tips waar je op moet letten bij het kopen van een sportbadpak. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de chloorbestendigheid van het sportbadpak. Afhankelijk van hoe vaak je per week gaat zwemmen is het goed om te kijken naar de chloorbestendigheid van het sportbadpak. Het chloor tast je zwemkleding namelijk erg aan. Het chloor tast de kleur van je sportbadpak aan, maar ook de elasticiteit wordt aangetast door chloor. Ga je vaker dan 2 keer per week zwemmen? Dan raden we aan een exta chloorbestendig sportbadpak te kiezen. Om je sportbadpak goed te behandelen tegen het chloor adviseren we om altijd na het gebruik in chloor het badpak goed af te spoelen met schoon zout water. Bij het kopen van een sportbadpak moet je ook letten op het model van het badpak. Zo hebben we verschillende sportbadpakken met verschillende rugvormen. We hebben sportbadpakken met de volgende rugvormen: U-rug (gemakkelijk aan en uit te doen), H-rug (upgrade van de U-rug. De H geeft door de dwarsbalk steun maar is nog steeds gemakkelijk aan en uit te doen), Y-rug (geeft veel steun), X-rug (geschikt voor elk figuur) en de O-rug (geeft veel bewegingsvrijheid). Heb je een grote boezem? Dan raden we aan om een sportbadpak te kopen met een gesloten rug. We hebben ook sportbadpakken met cup vulling wat voor extra versteviging zorgt.

Sportbadpak dames

Voor dames hebben we bij Decathlon een groot assortiment sportbadpakken. Het is voor vrouwen erg belangrijk dat je sportbadpak goed zit en ook goed blijft zitten tijdens het zwemmen. Onze sportbadpakken van Nabaiji vallen erg klein. We raden daarom aan om altijd 1 of 2 maten groter dan je normale maat bij ons te bestellen. Pas je dames sportbadpak goed en let er vooral op dat de randen en de naden van het dames sportbadpak niet in je huid snijden. Onze damesbadakken zijn te vinden in veel verschillende vrolijke kleuren en mooie patronen. Zo vind je altijd een mooi vrouwen badpak dat bij jou past! Speciaal voor zwangere vrouwen verkopen we ook een zwangersschapsbadpak. Zwemmen is een populaire sport voor zwangere vrouwen en met dit badpak kan je je vrij in het water bewegen.